Nyheder25. november 2017

Lina Rafn midt i "stormfuld" tid: Jeg er sløj

Sangerinden Lina Rafn føler sig sløj for tiden, men har ikke tid til at lægge sig i sengen, fordi hun har så meget om ørerne. - Min hjerne bliver flået rundt fra det ene til det andet. Så. Hvis I synes, der er stille, er det stilhed før stormen... eller. Nej. Det er fordi, jeg er midt i stormen og hvis jeg skal komme ud på den anden side i ét stykke, skal jeg holde fokus, fortæller hun
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/bb-499757.jpg
 Foto: All Over

Sangerinden Lina Rafn befinder sig med egne ord ”midt i et stormvejr”, der gør, at hun føler sig sløj, og at hendes hjerne med hendes ord ”bliver flået rundt fra det ene til det andet”.

Den travle kvinde har dog så meget om ørerne for tiden, at hun ikke har tid til at sætte arbejdet på standby og lægge sig under dynen.

Det fortæller 41-årige Lina Rafn i et ærligt opslag på sin Facebook-profil lørdag formiddag:

- Det er en underlig tid. Jeg er sløj. Ikke syg. Bare sløj. Og jeg kan ikke rigtig bare holde fri og ligge i sengen. Jeg er midt i optagelserne til en ny, stor TV-ting, som rammer DR1 til foråret. Denne og de næste tre weekender spiller vi (Infernal) julefrokoster på Hindsgavl i Middelfart og Centralværkstedet i Aarhus og så runder vi lige året af med den sidste #infernalriverpissetned i Store Vega d. 22. december, skriver Lina Rafn i sit ærlige Facebook-opslag og tilføjer:

Min hjerne bliver flået rundt fra det ene til det andet. Så. Hvis I synes, der er stille, er det stilhed før stormen... eller. Nej. Det er fordi, jeg er midt i stormen og hvis jeg skal komme ud på den anden side i ét stykke, skal jeg holde fokus. Det satser jeg på, I har forståelse for.

Lina Rafn har ikke afsløret, hvad det er for en TV-ting, som hun lige nu har gang i. Hun har tidligere været vært på ”X Factor”, som også sendes til næste år, dog for allersidste gang. Hun har tidligere fortalt til SE og HØR, at hun ikke savner at være med i det populære underholdningsprogram.

– Det gør jeg ikke. Det er otte måneder ud af kalenderen hver gang. Det er meget sjovere at være ude at spille og skrive musik, fortalte Lina Rafn tidligere til SE og HØR.

Privat danner 41-årige Lina Rafn par med Kasper Pertho. Sammen har de datteren Karmen på syv år.

Du kan se billeder af Lina Rafn i det store galleri herunder:

Lina Rafns mange looks

Sponsoreret indhold