Nyheder10. marts 2016

Lina Rafn: - Jeg savner ikke at lave "X Factor"

Selv om hun har været med som dommer fire gange i X Factor, så længes Infernal-sangerinden Lina Rafn ikke tilbage til seersuccesen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20160301_wen_-_fetter_52.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Hun var blandt de tre oprindelige dommere i den første udgave af talentprogrammet "X Factor" i Danmark.

Her styrede hun slagets gang med Thomas Blachmann og Remee - de to sidder stadig i panelet, hvorimod Infernal-sangerinden har trukket stikket.

Men selv om det var en sjov tid i "X Factor", kribler det ikke i fingrene på den 39-årige Lina Rafn for at komme tilbage.

- Jeg savner ikke at lave "X Factor". Det havde sin egen stemning omkring det, men lige nu koncentrerer jeg mig om at lave musik, forklarer Lina Rafn til SE og HØR.

Den tidligere "X Factor-dommer", der var med i både 2014 og 2015, kan dog ikke helt afvise, at hun kan ende med at se tilbage på programmet med længsel i længden.

- Hvis DR nu stopper med at lave "X Factor", og jeg ikke når at få prøvet det igen, så kan det godt være om for eksempel ti år, at nostalgien får mig til at savne det, indrømmer Lina Rafn.

I aften skal de resterende deltagere i den 9. udgave af "X Factor" forsøge at synge sig videre med sange fra blandt andre Adele, Shawn Mendes og James Bay.

Sidste uge måtte gruppen The Competition forlade programmet.

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_13.png
 Foto: SE og HØR

Sponsoreret indhold