X Factor4. marts 2015

Lina Rafn: - Jeg er færdig med børn

X Faktor-dommeren har ikke overskuddet til at blive mor for anden gang.
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/9ee13c9179734eeb81ca700cbdcc1473.jpg
 Foto: All Over
Hvis det står til Lina Rafn forbliver hendes datter enebarn. Den 38-årige" X Faktor"-dronning har ellers tidligere givet udtryk for, at barn nummer to ville være en dejlig ting, men nu er der altså kommet andre boller på suppen.

Læs også: Lina Rafn - Elskede ikke sit barn

Lina lukker i stedet helt af, hvis snakken i dag falder på flere børn til familien. Hun har åbenbart mere end nok i kæresten, Kasper Pertho, og deres datter, Karmen, som i dag er fire år.

- Nej, vi skal ikke have flere børn. Jeg orker det simpelthen ikke, lyder det køligt fra Lina Rafn.

Læs også: Lina Rafn: Datteren med på job
Der er ifølge Lina ellers god gang i lagengymnastikken hjemme hos parret, der ofte vælger sex frem for søvn, men det er ikke med forplantning i tankerne, at der bliver fyret op for romantikken.

- Altså man har jo et standpunkt, til man tager et nyt, men der er ikke planer om flere børn. Vi er jo også ved at have nået en vis alder nu, fortæller "X Faktor"-dommeren, der dog ikke synes, at alderen har sat sig præg på kæresten

- Selv efter 16 år sammen kan jeg stadig se på min mand og tænke: "Hold kæft, hvor er han lækker!" Og han har altså rundet de 40 år, siger Lina Rafn med et glimt i øjet.

Læs mere: Lina Rafn - Sex på sofaen

Læs også: Lina Rafn - Jeg stjæler fra mit barn

Sponsoreret indhold