Nyheder 4. februar 2019

Lig fundet i Sala-flyet

Mandag er der blevet fundet et lig i vraget fra det fly, der skulle have bragt den argentinske fodboldspiller til Skotland
(Foto: MEGA)

Et lig et blevet fundet i det fly, der søndag blev fundet på bunden af den Engelske Kanal.

Det vides dog endnu ikke, om der er tale om fodboldspiller Emiliano Sala. 

De britiske luftfartsmyndiheders efterforskningsenhed AAIB afslører i dag, at de ved hjælp af video har set et lig på optagelser fra flyvraget. Flyet ligger stadig i havet og endnu ikke blevet bjærget. 

Flyet havde den argentinske Premier League-spiller Emiliano Sala og piloten David Ibbotsen ombord, da det mandag for to uger siden forsvandt fra radaren. 

- Det er tragisk, at vi kan informere, at videobilleder viser, at en passager kan ses i vraget fra flyet. AAIB overvejer nu, hvordan proceduren skal fortsætte herfra i samarbejde med familierne til piloten og passageren og politiet,« skriver AAIB i en officiel meddelelse

Her fremgår det yderligere, at myndighederne vil komme med en fyldig rapport om to uger. 

Artiklen fortsætter under billedet...

AAIB's officielle billede af vraget. (Foto: AAIB)

Den 28-årige angriber var netop blevet solgt til den Walisiske klub Cardiff for den højeste sum i klubbens historie, da hans fly mandag for to uger siden forsvandt sporløst på et lille privatfly.   

Sammen med piloten fløj han fra Nantes, hvor han havde sagt farvel til sine gamle holdkammerater, men landede altså aldrig på destinationen i Cardiff.

Siden er det blev ledt efter flyet og dets passagerer - først af myndighederne, men siden af en privatefterforskningsenhed betalt af familien og fodboldkollegaen Lionel Messi. 

I sidste uge dukkede to sæder op, der formodes at stamme fra flyet, og allerede der slukkede håbet, om at finde Sala og piloten i live. 

Den unge angriber er blevet fejret og hyldet i fodboldverdens. Blandt andet i Frankrig og England, hvor der har været holdt et minuts stilhed for ham. 

 

 

Sponsoreret indhold