Nyheder20. december 2016

Lettet Marianne fra "Livet er fedt": Min hjernetumor er godartet

Den tidligere TV-stjerne døjer stadig med den hjernetumor, som hun tidligere på året fortalte, at hun kæmpede med
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-0020304.jpg
 Foto: TV 2

Marianne Klüver, der var en af deltagerne i det populære TV2-program "Livet er fedt", stod tidligere på året frem og fortalte, at hun i dag ikke kun kæmper med vægten, men blandt andet også var blevet ramt af flere tumorer i hjernen.

Nu fortæller hun til Ekstra Bladet, at hun stadig døjer med den ene tumor i hjernen, som lægerne dog har sagt, er godartet.

- Jeg er blevet scannet, og heldigvis er den godartet. Men jeg har det ikke for godt. Jeg er så svimmel, at jeg er ved at besvime. Nogle gange er værre end andre. Det snurrer bare rundt. Det er altså ikke rart, siger "Livet er fedt"-stjernen til Ekstra Bladet.

De to hjernetumorer, som Marianne har været ramt af, har også givet hende andre problemer. Hun kan blandt andet ikke læse teksten på TV, og så må hun ikke heller ikke køre bil længere.

Den eneste måde Marianne har mulighed for at komme rundt på nu, er hendes crosser, og der kommer man ikke langt, når man bor i Høng i Vestsjælland.

- Der er et fitnesscenter og et pizzaria. Det er ligesom det. Der kommer aldrig nogen og besøger mig, så jeg er ret ensom, har Marianne fortalt til Ekstra Bladet.

Sponsoreret indhold