Nyheder21. maj 2013

Lene Espersen: På operationsbordet

Den konservative dronning har været indlagt på hospitalet
Lene Espersens uheld koster hende seks uger i ro.
Lene Espersens uheld koster hende seks uger i ro.
 Foto: All OverDen tidligere udenrigsminister Lene Espersen har været godt og grundigt uheldig. Det skriver BT.

En anden kvindelig politiker er også lige blevet opereret

På sin Facebook-side meddeler politikeren, at hun har været en tur på operationsbordet.

- Hej alle - har været alt for fraværende men tilbragt tid på Hvidovre hospital og blev opereret igår ! Har brækket benet og nu få støttet anklen med søm (!!!) - så har desværre 6 uger foran mig hvor der ikke bliver nogen belastning af benet ! Må aflyse meget men glæder mig over at jeg kan passe meget via mobil og computer ! Og så har vejret været skønt hvilket jo altid gør en i godt humør, lyder det fra den travle Christiansborgkvinde.

Lene Espersen troede, det var en forstuvning

Det er næsten en uge siden, helt nøjagtigt den 14. maj, at Lene Espersen på sin Facebook-profil fortalte, hvordan hun var kommet galt afsted. Og det, der var et brud, troede hun i første omgang, var en forstuvning.

- Ja så skete det også for mig ! Var ude og cykle med Danny igår - en dejlig tur på racercykel ud over amagerfælled - men da vi skal vende efter 20 km glemmer jeg at "klikke" ud af cyklen og vælter !!! Har kæmpe forstuvning og humper rundt! Har gået hele dagen på borgen - ikke godt for benet! Men har nu fået besked på at holde benet oppe og undgå at belaste det ! Håber at det snart er overstået! Forstår nu hvor smertefuldt en forstuvning kan være !

Der bliver altså ikke meget motion for den ellers så sportsglade poilitker de næste mange uger.

Se, hvliken TV-trold, der brækkede begge arme samtidig

Sponsoreret indhold