Nyheder22. marts 2017

Lene Beiers lille søn indlagt med kraftig hovedpine

TV-værtinden Lene Beiers yngste søn har været så hårdt ramt af en falsk strubehoste, at han måtte indlægges. Sønnen Otto er heldigvis pi bedring, og familien håber snart at være hjemme igen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lene-beier.jpg
 Foto: All Over Press

TV-værtinden Lene Beiers søn har det sidste stykke tid kæmpet mod falsk strubehoste, og sygdommen resulterede tirsdag i, at den lille dreng måtte indlægges på børneafdelingen på Hvidovre Hospital.

Otto var blevet ramt af et voldsomt hovedpineanfald på grund af betændelsestilstanden.

Det fortæller Lene Beier på sin Instagram-profil, hvor hun har delt et billede af sønnen i hospitalssengen. Heldigvis er den lille fyr ved godt mod – og allerede i bedring.

- Otto er så glad for behandlingen her på børneafdelingen, at han gerne vil blive en nat mere... jeg er også meget taknemmelig, men jeg kunne nu godt tænke mig at komme hjem. Heldigvis er Otto næsten frisk igen efter et voldsomt hovedpine anfald i går, som kom efter en omgang falsk strubehoste. Nu spiser vi færdigt og venter på at lægen (forhåbentligt) sender os hjem, skriver Lene Beier som kommentar til billedet.

Falsk strubehoste er en hyppig sygdom hos mindre børn. Falsk strubehoste viser sig ved hæshed og en tør gøende hoste, der lyder som en søløve. Som regel går hosten over af sig selv.

Lene Beier og manden Anders har været gift 10 år, og foruden Otto har de også sønnen Arthur.

Se billeder af Lene Beier i galleriet herunder:

Lene Beier 31102016

Sponsoreret indhold