Nyheder10. februar 2017

Lene Beier sænker prisen på sin luksuslejlighed

TV-værten har åbenbart ikke nemt ved at komme af med sin lejlighed på Frederiksberg, så nu sænker hun priser endnu engang
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lene-beier.jpg
 Foto: All Over Press

Selvom boligmarkedet i København lige nu er på sit højeste, er det ikke alle, der har lige nemt ved at komme af med sin lejlighed.

Det må den populære TV-vært Lene Beier sande.

Hun har haft sin lejlighed på Frederiksberg C til salg i godt og vel et halvt år, men der er endnu ikke nogen køber, der er bidt på krogen.

I mellemtiden har Lene Beier og hendes mand, Anders Beier, startet et boligprojekt op i Dragør, og nu ser det altså ud til at parret bare gerne vil have solgt deres 177 kvadratmeter store lejlighed.

De har i hvert fald skåret 355.000 kroner af priser, der oprindeligt lød på 7,5 millioner. I dag kan lejligheden dog købet for 6.895.000.

Og når man ser på billederne af lejligheden, kan man da også undre sig lidt over, at den ikke er blevet solgt endnu.

Lejligheden strækker sig over 4. og 5. sal i en bygning på Edisonvej, og selvom den godt nok har skrå vægge, er der altså masser af plads på de 177 kvadratmeter.

Her er både et stort køkken-alrum, tre værelser og en overetage, der giver et hav af muligheder.

Ifølge ejendomsmægleren kan man også se solnedgange fra lejligheden, ligesom der er mulighed for at anlægge privat tagterrasse.

Så har du lige godt 7 millioner kroner på lommen, så har du altså mulighed for at overtage "Landmand søger kærlighed"-værtens luksushybel, som du kan se billeder af her.

Du kan se mange flere billeder af den smukke vært i galleriet herunder:

Lene Beier 31102016

Sponsoreret indhold