Nyheder11. oktober 2011

Lej Erik Damgaards luksus-palæ

Den fallerede rigmand opgiver at sælge Hellerup-villaen. Se den her
Erik Damgaard har endnu ikke haft held til at sælge sin kæmpe millionvilla
Erik Damgaard har endnu ikke haft held til at sælge sin kæmpe millionvilla
 foto: All Over

Erik Damgaard har i over et år forsøgt at sælge sit pragtpalæ i Hellerup. Indtil videre er det dog ikke lykkedes ham at finde en køber til den 435 kvadratmeter store luksusvilla.

Den første salgspris på 79 millioner kroner har nok skræmt nogle købere væk. Men heller ikke selvom, Anni Fønsbys husbond i slutningen af august slog 11 millioner af prisen, er han kommet nærmere en handel.

Nu vil han udleje boligen i stedet for, bekræfter ejendomsmægleren over for Bolig.dk.

Læs også: Erik Damgaard i bolignød

Lejeren af Erik Damgaards millionvilla kommer til at bo med masser af luksus. Den kæmpestore villa ligger i den mest attraktive del af Hellerup, helt ned til vandet. Udover luksuriøst køkken og adskillige stuer og værelser har villaen udsigt til Øresund og privat badebro.

Det har ikke været muligt at få oplyst, hvad Erik Damgaard indkasserer i husleje, men der er ingen tvivl om, at den nye lejer må betale en sjat penge for at bo til leje hos den fallerede it-millionær.

Læs også: Erik Damgaard holder udsalg

Danmarks dyreste lejebolig lige nu koster for eksempel 65.000 kroner i husleje om måneden, den ligger også i Hellerup og har et boligareal på 300 kvadratmeter, altså noget mindre end Damgaards palæ.

Se Erik Damgaards pragtpalæ her

Se Danmarks dyreste lejebolig her




Sponsoreret indhold