Nyheder 12. september 2011

Erik Damgaard i bolignød

Anni og gemalen er husvilde, og smider nu eks-svigermor ud for at få tag over hovedet
Erik og Anni bor til leje indtil december. Derefter vil de flytte ind i det hus, Erik oprindeligt købte til sin tidligere svigermor
Erik og Anni bor til leje indtil december. Derefter vil de flytte ind i det hus, Erik oprindeligt købte til sin tidligere svigermor
Foto: Claus Poulsen

Erik Damgaard var stor i slaget, da han i sin tid blev skilt fra ekskonen Signe Damgaard. Hun fik 50 millioner med i lommen og Erik købte et hus til eks-svigermor.

Men siden da er det gået stejlt ned af bakke for den tidligere it-milliardær.

Læs også: Erik Damgaard har soldet 1,5 milliard på 3 år

Han har mistet det fleste af sine penge, og det betyder nu, at han har smidt sin Signe Damgaards mor på porten. Det skriver Ekstra Bladet.

Anni og Erik vil nemlig selv bo i huset.

- Altså, da jeg købte det til hende, var jeg gift med Signe. Det er jeg ikke mere, og Signe har fået penge. Og jeg spurgte allerede for lang tid siden Signe, om det var rimeligt, at hendes mor skulle bo i mit hus. Det kunne hun godt se. For hvorfor skal min ekssvigermor bo i mit hus?, siger Erik til Ekstra Bladet.

Men til alt held har Signe Damgaard passet bedre på sine millioner. Hun har nemlig købt et nyt hus til sin mor.

Læs også: Erik og Annis forsoningsferie

Foreløbigt er det dog uvist, hvornår Anni rykker ind i det omtalte hus. Hun skal nemlig snart afsone den straf, hun har fået for rufferi.

Sponsoreret indhold