Nyheder9. september 2016

Legebarnet Mattias Hundebøll: Jeg elsker at være far

Festaben er faldet til ro med sin drømmekvinde og sit barn. Nu skal han hjælpe andre med at finde den store kærlighed i ”Dagens mand” på TV3
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/baererbillede.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Alting er faldet i hak for Mattias Hundebøll.

Først mødte han drømmekvinden, så fik de sammen et barn, og nu har han fået drømmejobbet på TV3, hvor han skal være vært på ”Dagens mand”.

– Værtsjobbet minder lidt om den perfekte bytur med min gode ven, der er single og så skal ”hookes” op. Jeg kender pigerne på forhånd, så jeg er lidt Kirsten Giftekniv og har allerede en idé om, hvem der kan passe godt sammen, siger 34-årige Mattias Hundebøll.

Kærlighed ved første blik
For tre år siden var TV-værten selv på jagt efter den store kærlighed, da han stødte på Marie en sommeraften i Tisvilde.

– Jeg ved godt, at det lyder åndssvagt, men allerede første aften tænkte jeg, at hun kunne være mor til mine børn, smiler Mattias.

– Hun er vokset op i et kreativt miljø, så hun har ikke for fine fornemmelser. Jeg er selv en bonderøv fra Fyn. Så jeg tror bare, jeg fandt min soulmate. Hun er sød og smuk, og så er hun klogere end mig. Det kan jeg godt lide, komplimenterer Mattias.

Efter nogle ugers bejlen kunne hun ikke længere modstå den fynske charme.

– Der fandt jeg en, der kunne trække mig i en retning, så jeg kunne blive voksen, siger Mattias, da SE og HØR besøger ham i haven i Gentofte, hvor han bor med sin kone Marie og deres søn Carl-Egon.

Og så også lige hans svigerforældre.

– Det er et kollektiv, hvor man har sin egen lejlighed, men alt andet er fælles.

Det er en gave både til os og til Carl-Egon og til dem. Heldigvis kan jeg rigtig godt lide mine svigerforældre, forsikrer Mattias – helt uden pres.

”Hunden” i byen
En ting, han også er helt vild med, er rollen som far for sin nu ti måneder gamle søn.

– At være far er den følelse, der har været mest naturlig for mig i hele verden. Jeg elsker fandeme at være far.

Jeg synes, det har været sjovt fra første sekund. Jeg er bare dykket ned i det og har valgt en masse andre ting fra, siger Mattias og sender samtidig en tak til hustruen.

– Jeg har en meget large kone, som godt ved, at jeg nogle gange skal have lov til at rase lidt ud.

Det kan godt være, man kan tage ”Hunden” ud af byen, men man kan ikke tage byen ud af ”Hunden”, griner Hundebøll.

– Jeg er vildbassen, og så har jeg min kloge, fornuftige, smukke kone, som nogle gange kan sige: ”Hør her Mattias, vi har altså en familie, der skal fungere, så det går ikke, du kommer hjem klokken fem i nat”. Det sætter jeg stor pris på.

Der hersker altså ingen tvivl om, at Mattias selv har fundet drømmekvinden.

De næste otte torsdage kan du se, om han også kan hjælpe kærlighedshungrende mænd og kvinder med at finde deres drømmepartner.

Sådan scorede jeg Marie
– Det var faktisk hende, der fandt mig. Vi var til den samme fest i Tisvilde den 19. juni for tre år siden – en fredag, husker Mattias, som var i sommerhus med nogle venner.

– Hun gennemskuede, at festen fortsatte hjemme hos os, så hun udså sig mig og tænkte: ”Ham tager jeg i hånden”.

Bagefter brugte jeg et par uger på at overtale hende til, at jeg var mere end ham, hun kyssede med en enkelt aften.

Hun tog på ferie med nogle venner, så hver dag sendte jeg videoer, hvor jeg spillede kærlighedssange på en ukulele for hende.

Så hun endte med at afbryde ferien og flyve hjem, smiler Mattias, som friede sidste år.

- Jeg friede en mandag aften over en spaghetti bolognese. Jeg ville have gjort det i weekenden, men ringen blev snuppet i tolden, fortæller den nu gifte mand.

Se billeder af Mattias her:

Mattias Hundebøll: Jeg elsker at være far

Sponsoreret indhold