Nyheder 26. juni 2012

Laura Drasbæk: Tømmermænd uden sprut

Skuespilleren var ude for noget besynderligt
Foto: All Over

Den skønne Laura Drasbæk havde tømmermænd i går. Det føltes som om, hun havde drukket en halv flaske champagne. Men det havde hun ikke.

Læs også: Laura Drasbæk: Håret er røget

Den tidligere "Vild med dans"-deltager fik det mystisk af at være til såkaldt body sds - en behandlingsform, som bl.a. kombinerer massage, åndedrætsteknikker og samtale. Og det var en fed, men syret oplevelse, som Larua Drasbæk skriver om på sin blog.

Læs også: Laura Drasbæk: Hed sex med Lasse

Efter behandlingen havde været i gang noget tid, skete der nemlig noget mystisk:

- Mine hænder blev kolde, helt kolde, og armene begyndte at sitre, og en virkelig intens sult, jeg slet ikke normalt kender til, slog ned i mig. Pludseligt. Det var meget mærkeligt. Jeg kom op at sidde og havde det fuldstændig, som om jeg var fuld, alt kørte rundt, og jeg kom sådan til at grine, og hele min krop opførte sig så …besyndeligt, fortæller Larua Drasbæk på bloggen.

Læs også: Så lidt vejer Laura Drasbæk

- Og det er jo dét, som gør at body sds behandlinger er så fantastiske. Det er ikke en massage, som er rar for kroppen, faktisk er det nogle gange lidt kedeligt og ikke specielt behageligt altid. Men der sker noget andet. Det er inde og rykke ved nogle ting.

Efter behandlingen følte den smukke skuespiller sig med egne ord godt brugt oven på sin "heldags indbildte champagne brandert".


Sponsoreret indhold