Nyheder19. august 2014

Laudrup: Bendtner er et sats af Wolfsburg

Eksperten vurderer: Ekstrem disciplin og få fristelser er godt for Bendtner
Brian Laudrup er ny mand hos Kanal 5, hvor han skifter til fra TV3+
Brian Laudrup er ny mand hos Kanal 5, hvor han skifter til fra TV3+
 foto: Claus PoulsenDen nye fodbold- og landsholdsekspert på Kanal 5, Brian Laudrup, tror på, at Nicklas Bendtner kan få succes i sin nye klub Wolfsburg, men forklarer også, at det er en risikobetonet spiller, de har skrevet under med.

- Det er lidt af et sats for Wolfsburg, for de ved jo godt, at der nogle gange har været lidt problemer uden for banen, fortæller Brian Laudrup om Bendtner til SE og HØR

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/521f7947806d41dba29da5cd8bca71d7.jpgDet bliver Brian Laudrup og Frank Arnesen, som skal være landsholdseksperter på Kanal 5 de næste fire år (Foto: Claus Poulsen)

LÆS OGSÅ: Nicklas Bendtner og Julie Zangenberg: Forholdet er forbi

Laudrup tror dog, at de tyske omgivelser i industribyen Wolfsburg kan lægge en dæmper på Bendtners udskejelser.

- Der er i hvert fald ikke for mange fristelser i byen. Og tysk fodbold er jo kendt for at have en ekstrem disciplin. Der er en anden kultur for, hvad man gør, når man ikke er på banen, forklarer Laudrup og påpeger, at Nicklas Bendtner stadig mangler noget vigtigt i sin karriere.

LÆS OGSÅ: Nickals Bendtner: Penge vigtigere end kærlighed

- Han har garanteret tjent rigtigt godt, men hans trofæskab er tomt. I sidste ende spiller vi fodboldspillere jo for at vinde trofæer, så vi kan kigge tilbage og se på, hvad vi opnåede, når karrieren er slut. Og det har han (Bendtner, red.) jo aldrig prøvet, siger Brian Laudrup, som selv vandt en håndfuld trofæer i sin karriere - inklusiv EM-pokalen i 1992.

LÆS OGSÅ: Bendtner amok på taxachauffør: Jeg knepper dig

Sponsoreret indhold