Nicklas Bendtner og Julie Zangenberg: Forholdet er forbi

Zangenberg og Bendtner slår op

Zangenberg og Bendtner slår op

Foto: Thomas Laursen
"Skuespillerinden Julie Zangenberg & fodboldspiller Nicklas Bendtner har inden for de sidste par uger arbejdet sig hen imod at de ikke længere skal være kærester."

Sådan starter pressemeddelelsen fra deres pr-ansvarlige Elisa Lykke her til aften efter, at SE og HØR tidligere i dag konfronterede hende med bruddet, som vi ville bringe på torsdag.

LÆS OGSÅ: Nicklas Bendtner: Penge vigtigere end kærlighed

LÆS OGSÅ: Zangenberg: Så romantisk er Bendtner

LÆS OGSÅ: Julie Zangenberg om Bendtner: Agger førte os sammen

Hun fortsætter med at forklare, at Julie og Nicklas ikke længere kan få karrierer og privatliv til at gå hånd i hånd, og at det er en af grundene til, at det unge kendispar har valgt at gå hver til sit.

I sidste uge kunne SE og HØR fortælle, at Bendtner havde festet med nogle unge piger i sin hotelsuite på D'Angleterre. Men da insisterede de to nu ekskærester på, at alt var fryd og gammen.

Det er da også længe siden, at boldbissen og hans blondine er blevet set sammen. Normalt plejer de at give den gas sammen til Copenhagen Fashion Week - men her måtte 25-årige Julie troppe op uden ledsager.

I pressemeddelelsen gør Elisa Lykke det klar, at ingen af de to vil udtale sig yderligere om bruddet. SE og HØR har dog hele historien om den voldsomme afslutning på forholdet.

Her er både alle detaljerne og billederne fra de seneste dramatiske dage mellem Bendtner og Zangenberg.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close