Nyheder14. december 2017

Lasse Sjørslev scorer nyt job: Må sige farvel til Janni

Han er godt nok ikke helt færdig med TV2 News, men Lasse skal ikke længere arbejde med Janni Pedersen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/aaa00.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Det nye år bliver en spændende tid for tv-værten Lasse Sjørslev, der nok er mest kendt som den ene halvdel af nyheds-duoen Janni og Lasse.

Sammen med Janni Pedersen har han nemlig i mange år serveret nyheder til danskerne på TV2's søsterkanal TV2 News.

Men alt har sin ende, og nu er det tid til nye udfordringer for 43-årige Lasse. Det fortæller han i et opslag på Facebook.

- Det er med stolthed og glæde, jeg endelig kan fortælle, at jeg har fået nyt job. Fra 1. februar skal jeg være ny vært på 19-Nyhederne - TV2's største nyhedsudsendelse. En opgave jeg glæder mig utroligt meget til!, skriver han i oplsaget.

Men selv om Lasse nok får travlt på de populære nyheder, så slipper han ikke TV2 News, som han selv har været med til at starte op for 11 år siden, helt endnu.

- Fremover vil jeg fortsat være vært på mit politiske magasin - Besserwisserne - og også på større politiske begivenheder.

Det bliver dog et farvel til makkeren Janni - i hvert fald i denne omgang. For helt slipper hun nok ikke for ham, forsikrer han.

- Men det bliver et farvel og 1000 TAK! til News&Co - og dermed også til den gode Janni Pedersen - min trofaste makker i studiet gennem de seneste fem år. Men vi har lovet hinanden og TV2, at vi også fremover kommer til at optræde sammen på skærmen i forskellige sammenhænge.

Til gengæld bliver det et "goddag" til en tidligere partner - nemlig Natasja Crone, som Lasse Sjørslev dannede par med i syv indtil sidste år.

Privat bor Lasse sammen med sine to børn Bertram på 15 år og Liva på 11 år på Frederiksberg i København.

Sponsoreret indhold