Nyheder4. marts 2014

Lasse Rimmers 10-årige datter truet på livet

Komikeren afslørede identitet på dreng bag truslerne, men nu fortryder han
Lasse Rimmer er en flittig bruger af de sociale medier
Lasse Rimmer er en flittig bruger af de sociale medier
 Foto: All Over- Håber dig og din familie dør af en smertefuld omgang kræft luder kælling.

Sådan skrev en teenagedreng til Lasse Rimmers kun 10-årige datter på nettet. Og det fik komikeren op i det røde felt.

- Jeg troede, at jeg var hårdfør, når det gælder hvor barskt internettet kan være. Og jeg har prøvet at forberede mine børn på, at lige præcis på nettet viser andre mennesker sig ikke altid fra deres bedste side, skrev han på facebook.

Og selvom Lasse Rimmer, som den kloge mand han er, normalt ville sløre folks identitet, hvis han hænger dem til tørre, så tog følelserne over denne gang.

- Jeg blev sgu alligevel lidt paf over de kommentarer, som denne her knægt har valgt at smide i hovedet på min datter. En 10-årig pige, som han ikke kender, skrev Lasse Rimmer og postede et billede af den unge mand og dennes fulde navn.

Lasse Rimmer og Facebook-Ditte: Nyt par

Men der gik ikke mange timer, før komikeren trak i land og slettede tråden igen. Angiveligt fordi han fandt ud af, at knægten ikke var myndig, som han ellers først havde troet.

- Jeg fik blandt andet at vide, at den unge mand ikke helt er myndig endnu. Så jeg kontaktede hans far og bad ham om at sikre, at kommentarerne blev slettet, hvorefter jeg så ville slette opslaget, skrev Lasse Rimmer efterfølgende på det sociale medie.

På sin facebookprofil forklarer den sjove mand, at knægten efter eget udsagn skulle være uskyldig. Derfor håber han også, at hans egne fans ikke går til modangreb.

Samtidig giver han en - meget lang - forklaring på, hvorfor han gjorde, som han gjorde, da han postede teenagedrengens identitet. Men når alt kommer til alt er Lasse Rimmer blot som fædre er flest.

- Jeg undskylder mig med, at der banker et løvehjerte i langt de fleste fædres bryst, også i mit, skriver komikeren.

"Big Brother"-vinder: Truet på livet

Sponsoreret indhold