Nyheder11. august 2013

"Big Brother"-vinder: Truet på livet

En af Faderhusets tilhængere vil slå Bjørn Hannibal ihjel
"Big Brother"-Bjørn overvejer at melde manden bag truslerne til politiet.
"Big Brother"-Bjørn overvejer at melde manden bag truslerne til politiet.
 Foto: HavemannPhoto- Begå selvmord, homoseksuuelle er ikke tilladt i Danmark, undrer mig hvordan dine forældre ikke dræbte dig, da de bare havde mistanken om at du kan lide mænd.

Den besked poppede frem, da vinderen af "Big Brother 2013" Bjørn Hannibal åbnede Facebook for en uge siden.

De voldsomme ord kom fra en ung mand, der selv har været til mænd, men mener, at han blev omvendt ved at melde sig ind i den famøse frikirke Faderhuset.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/c48d750af0114c048abf87dcafe4d92c.jpg


Bjørn Hannibal modtog først truslen med en stor portion humor. (Foto: Facebook)

I starten tog "Big Brother"-Bjørn let på det. Han er efter sine tre måneder på skærmen vant til, at ikke alle bryder sig om ham eller det faktum, at han er gift med en af samme køn.

- Da han først skrev, syntes jeg ærligt talt, at det var lidt sjovt. En stalker fra Faderhuset - så er man da blevet velkendt! Jeg skrev endda en lille sang om det, fordi jeg syntes, hele situationen var så komisk, siger Bjørn Hannibal til seoghør.dk.

"Big Brother"-Bjørn: Verdens første homo-bryllup

Faderhusets discipel forfattede imidlertid ikke kun den ene lille besked, men kommentere næsten på alt, hvad Bjørn lagde ud på nettet. Og den ene besked er den sidste uge blevet til adskillige dødstrusler.

Det har fået både Bjørns mand, Henrik Hannibal, til at opfordre den 24-årige entertainer til at melde Facebook-stalkeren til politiet. Noget, som Bjørn netop nu overvejer.

- Manden er jo helt igennem hjernevasket! Det er også det, som gør mig urolig. For hvis han er så psykisk syg, at han vil tro på sådan noget - vil han så også være så psykotisk, at han rent faktisk vil forsøge at slå mig ihjel?

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/35cfe9e06c004f188cc25cf442bc0c92.jpghttps://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/03a95e877d2f4019ae9c1398d31afb30.jpghttps://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/6048e5531c4f40b9a957c0910bc819dd.jpg


Her ses et udpluk af de utallige beskeder, Bjørn Hannibal har modtaget. (Foto: Facebook)

Se hvilken anden TV-homo, der også modtager dødstrusler

Sponsoreret indhold