Lars von Trier: Klar med stjerneparade

Lars von Trier benytter sig af skuespillere fra hele verden til at sammensætte sin stjernebesætning

Lars von Trier benytter sig af skuespillere fra hele verden til at sammensætte sin stjernebesætning

Foto: Thomas Laursen

Lars von Triers nye filmprojekt hedder "Melancholia" og skulle have haft Penelope Cruz i hovedrollen, men latinobaben valgte i stedet at sige ja til at medvirke i en fjerde "Pirates of the Carribbean"-film.

Nu skriver flere filmsites, at det bliver "Spiderman"-skønheden Kirsten Dunst, der får æren af at medvirke i filmen, som forventes at få verdenspremiere ved filmfestivalen i Cannes i 2011.

Læs også: Lars von Trier: Vandt en halv palme

Dunst slutter sig til en ren perlerække af kendte skuespillere, der skal indspille filmen i svenske Trollhätten fra juli til september i år.

Kiefer Sutherland, der er kendt verden over for sin rolle i "24 timer" er med, ligesom von Trier endnu engang benytter sig af franske Charlotte Gainsbourg, som blev belønnet for sin indsats i "Antichrist" med en guldpalme i Cannes.

Læs også: "Antichrist"-stjernen: Bundløs på stranden

Også 2 skandinaviske superstjerner skal medvirke i filmen, og der er endda tale om far og søn. Garvede Stellan Skarsgård får lov at spille sammen med sin søn Alexander, der er blevet et kæmpe navn i USA pga. sin rolle i vampyr-serien "True Blood".

Der er også roller til smukke Charlotte Rampling, der er kendt fra "Natportieren", og den tyske stjerne Udo Kier i filmen, der handler om en planet, som er tæt på at støde sammen med Jorden og truer hele verdens eksistens.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close