Nyheder 17. april 2010

Lars von Trier: Klar med stjerneparade

Penelope Cruz sprang fra til hovedrollen, men så finder danskeren bare en anden superstjerne til sin nye film
Foto: Thomas Laursen

Lars von Triers nye filmprojekt hedder "Melancholia" og skulle have haft Penelope Cruz i hovedrollen, men latinobaben valgte i stedet at sige ja til at medvirke i en fjerde "Pirates of the Carribbean"-film.

Nu skriver flere filmsites, at det bliver "Spiderman"-skønheden Kirsten Dunst, der får æren af at medvirke i filmen, som forventes at få verdenspremiere ved filmfestivalen i Cannes i 2011.

Læs også: Lars von Trier: Vandt en halv palme

Dunst slutter sig til en ren perlerække af kendte skuespillere, der skal indspille filmen i svenske Trollhätten fra juli til september i år.

Kiefer Sutherland, der er kendt verden over for sin rolle i "24 timer" er med, ligesom von Trier endnu engang benytter sig af franske Charlotte Gainsbourg, som blev belønnet for sin indsats i "Antichrist" med en guldpalme i Cannes.

Læs også: "Antichrist"-stjernen: Bundløs på stranden

Også 2 skandinaviske superstjerner skal medvirke i filmen, og der er endda tale om far og søn. Garvede Stellan Skarsgård får lov at spille sammen med sin søn Alexander, der er blevet et kæmpe navn i USA pga. sin rolle i vampyr-serien "True Blood".

Der er også roller til smukke Charlotte Rampling, der er kendt fra "Natportieren", og den tyske stjerne Udo Kier i filmen, der handler om en planet, som er tæt på at støde sammen med Jorden og truer hele verdens eksistens.

Sponsoreret indhold