Nyheder2. november 2016

Lars von Trier hyrer Hitler-skuespiller

I Lars von Triers kommende film har Bruno Ganz, der spillede Hitler i "Der Untergang", en bærende rolle
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lars_von_trier.jpg
 All Over

Lars von Triers kommende filmprojekt bærer titlen "The House That Jack Built", og nu har den danske filminstruktør offentligjort, hvem der skal spille med i dramaet, der handler om en seriemorder.

Tidligere har Lars von Trier instrueret Hollywood-stjerner som Nicole Kidman, Stellan Skarsgård og Kirsten Dunst. Denne gang er det Matt Dillon, som får glæde af Lars von Triers talent bag kameraet.

- Siden sit gennembrud i The Outsiders har Dillon vist sig at være en af ​​de mest mangfoldige skuespillere i sin generation, blandt andet med en løssluppen præstation som privatdetektiv i There's Something About Mary. Han vandt en IFP Spirit Award først for sin kantede præstation som narkoman i Gus Van Sants Drugstore Cowboy, og sidenhen for sit fængslende portræt af en racistisk betjent i den kritikerroste Crash. Sidstnævnte indbragte ham desuden nomineringer til en række præstigefyldte priser, herunder både en Golden Globe og en Oscar. Senest har han spillet hovedrollen i den amerikanske tv-serie Wayward Pines, lyder det i en netop udsendt pressemeddelelse.

Her stopper stjernecastet dog ikke. Bruno Ganz er endnu en af de velkendte navne på rollelisten. Han fik sit store gennembrud udenfor Tysklands grænser, da han brillierede som Adolf Hitler i "Der Untergang".

- Det er med stor glæde, at vi kan præsentere Matt Dillon og Bruno Ganz. De to herrer har på hvert deres tidspunkt været milepæle i min ungdommelige filmiske udvikling. Udover at være et epokegørende match er de hver især fremragende skuespillere og falder helt naturligt ind i "min filmiske familie". Jeg ser med glæde og stolthed frem til arbejdet med dem, udtaler Lars von Trier.

Filmen forventes at få premiere i 2018.

Lars von Triers skæve stil:

Modepolitiet: Lars von Trist I Tøjet

Sponsoreret indhold