Nyheder15. april 2016

Lars Løkke til Breinholt: Beklager smitte

Dagen efter statsministeren havde gæstet "Natholdet", måtte værten, Anders Breinholt, lægge sig syg for første gang i programmets historie
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/lars-lokke-hjemme-hos1-jpg.jpg
 Foto: Aller Media

510 udsendelser.

Så mange gange uden afbrydelser har Anders Breinholt siddet klar i spidsen for det uhyre populære program "Natholdet" på TV 2. Men onsdag blev så første gang nogensinde, at den 43-årige tv-vært måtte aflyse på grund af sygdom.

Sygemeldingen kom dagen efter, Lars Løkke Rasmussen gæstede programmet som medvært.

- Har aldrig glippet et "Natholdet"-program. Men program nummer 511 skulle så være det første. Jeg er syg, skrev han blandt andet på sin Instagram-profil til et billede af to tomme stole i studiet.

Og det billede fik statsministeren til tasterne med en undskyldning.

- God bedring. Beklager meget, hvis jeg har smittet dig, lød det fra Venstremanden, hvortil Breinholt svarede:

- Tak, Lars Løkke. Det kan godt være, du gav den det sidste skub.

Breinholt og statsministeren var flere gange i nærkontakt med hinanden under tirsdagens optagelser, hvor der blandt andet blev taget en selfie og flere andre billeder tæt side og side af hinanden, og de fotos blev efterfølgende flittigt delt på de sociale medier.

Aflysningen gik ud over TV 2-værten Morten Resen, som skulle have gæstet programmet onsdag, men heldigvis var Breinholt på pinden igen torsdag, hvor cremekongen Ole Henriksen var i studiet. De to var også i tæt nærkontakt med hinanden og udvekslede et kys på munden.

- Hvis Ole Henriksen er syg i morgen, så ved man nu, hvad smittekilden var, joker Breinholt til billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_36.png

Sponsoreret indhold