Nyheder25. januar 2017

Lars Løkke delte foto af sig selv i fint tøj – noget stjæler dog fokus

Landets statsminister Lars Løkke Rasmussen delte forleden et billede, der viste ham i fuld ”galla-outfit” i forbindelse med, at han fik fornemt besøg fra Island. Politikerkolleger og hans Facebook-fans lagde dog mere mærke til noget andet på hans billede
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lar_til_fa_roed.jpg
 (Foto: Lars Løkke Rasmussen/Facebook)

Tirsdag aften havde landets statsminister iført sig sit stiveste puds. Lars Løkke deltog nemlig i et gallataffel i anledning af den islandske præsidents besøg herhjemme.

I den anledning delte statsministeren efterfølgende et billede på sin Facebook-profil, der viste ham i sit fulde ”galla-outfit”. Det var dog ikke kun tøjet, der blev bemærket af hans politiker-kolleger og Facebook-fans.

Flere bemærkede nemlig, at landets statsminister er indehaver af intet ringere end et chokoladespringvand. Mums!

En af dem, der bemærkede chokolade-drømmemaskinen, er Enhedslistens Johanne Schmidt-Nielsen. Hun delte efterfølgende billedet på sin Instagram-profil, hvor hun skrev:

- Ordener hænger man på... og alt det der. Men shit det er fedt at have et chokoladespringvand.

Statsministeren har da også omtalt sin maskine.

I en kommentar til sit Facebook-billede skriver han, at herligheden sidst var i brug nytårsaften.

- Den var sidst i brug nytårsaften og står bare der og venter på, at "en eller anden" bærer den ned i vores kælderrum, skriver Lars Løkke som kommentar og nævner endda, at han regner med at lokke sin søn Bergur til at slæbe chokoladespringvandet ned i kælderen, når han kommer hjem fra Irak på mandag.

- Det skal jo ikke være gratis af flytte ind til forældrenes køleskab..., forklarer Lars Løkke.

Sponsoreret indhold