Gik på scenen med krykker: Lars Lilholt skal opereres

Hele sommeren har Lars Lilholt turneret Danmark rundt. 

Det har han gjort i over 30 år, men da han i weekenden skulle spille i både Aalborg og Rønne, var alt alligevel ikke, som det plejer.

Lars Lilholt kom humpende på scenen med en krykke i den ene hånd, og skyndte sig at tage plads på stolen, der var placeret til ham. 

Normalt er den 64-årige sanger ellers meget aktiv på scenen, men denne gang måtte han overfor publikum undskylde, at han ikke var på toppen. 

- Jeg har slået mit ben og min ryg, og skal opereres senere på året. Men jeg tænkte, at jeg da lige så godt kunne gennemføre koncerten i aften i stedet for at sidde derhjemme, sagde han, da han gik på scenen i Rønne. 

Det var da også helt tydeligt, at den garvede sanger var i smerter på scenen, men det forhindrede ham ikke i at levere et show, der levede op til alle standarder. 

SE og HØR har været i kontakt med Lars Lilholts manager, Frank Panduro, der bekræfter, at sangeren i øjeblikket kæmper med mange smerter. 

- Han har formentlig spillet alt for meget fodbold og skal opereres for en diskusprolaps i september måned, skriver han i en mail til SE og HØR. 

Men selvom de fleste, der kender til at have en diskusprolaps, nok ville anbefale sangeren at tage den med ro, er Lars Lilholt lavet af noget helt specielt. 

Rygsmerterne får nemlig ikke sangeren til at holde sig fra scenen. 

- Det er ingen hemmelighed, at han har virkelig ondt. Men han har aldrig aflyst en koncert i over 40 år, og agter (-og det er her, det seje kommer ind) at gennemføre sommerens koncerter som planlagt, skriver Frank Panduro. 

Så hører man til en af dem, der glædede sig til en koncert fra Lars Lilholt Band senere på sommeren, så kan man altså stadig godt være fuld af forventninger. 

Den ikoniske violin, det gode humør og de mange sjove anekdoter er nemlig stadig en del af Lars Lilholts show, selvom han må klare nogle sange siddende. 

Man må altså bare tage hatten af for den garvede sanger, der ikke svigter sine fans. 

Lars Lilholt har været aktiv musiker i mange år, men han fik alligevel øget opmærksomhed, efter han deltog i "Toppen af Poppen". 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close