Lars Lilholt endelig fri for smerter

Lars Lilholt skal i gang med genoptræning men er endelig smertefri efter sin rygoperation.

Lars Lilholt skal i gang med genoptræning men er endelig smertefri efter sin rygoperation.

Foto: All Over Press

 

Sangeren Lars Lilholt kæmpede sig tidligere på året gennem et sandt smertehelvede, da han trods to diskusprolapser, insisterede på at gennemføre planlagte koncerter.

Lilholt havde før i år ikke aflyst en eneste koncert i 40 år, og stædigheden og viljen til at give folk en god koncertoplevelse og ikke skuffe publikum førte blandt andet til, at han gik på scenen med krykker ved en koncert i Rønne på Bornholm lørdag den 5. august.

Lars Lilholt kom humpende på scenen med en krykke i den ene hånd, og skyndte sig at tage plads på stolen, der var placeret til ham. 
 

Lars Lilholt: - Jeg har slået mit ben og min ryg

 
Normalt er den 64-årige sanger ellers meget aktiv på scenen, men denne gang måtte han overfor publikum undskylde, at han ikke var på toppen. 
 
- Jeg har slået mit ben og min ryg, og skal opereres senere på året. Men jeg tænkte, at jeg da lige så godt kunne gennemføre koncerten i aften i stedet for at sidde derhjemme, sagde han, da han gik på scenen i Rønne. 
 

Lars Lilholt måtte støtte sig til en krykke, da han gik på scenen i Rønne, men aflyse det ville han IKKE!
 
Det var da også helt tydeligt, at den garvede sanger var i smerter på scenen, men det forhindrede ham ikke i at levere et show, der levede op til alle standarder. 
 
Hans manager, Frank Panduro, bekræftede over for SE og HØR, at den pligtopfyldende sanger var hårdt ramt.
 
- Det er ingen hemmelighed, at han har virkelig ondt. Men han har aldrig aflyst en koncert i over 40 år, og agter ( -og det er her, det seje kommer ind) at gennemføre sommerens koncerter som planlagt, fortalte Frank Panduro tidligere i august.
 
Men smerterne blev så voldsomme, at sangeren til sidst måtte aflyse de sidste tre af sommerens koncerter og lægge sig under kniven.
 
Umiddelbart efter operationen postede Lars Lilholt Band et foto af forsangeren på sygelejet:
 
 
Og det går fremad efter den vellykkede operation, fortæller sangeren mandag
 
- For første gang i tre måneder har jeg ingen smerter. Det er dejligt, men jeg er meget, meget træt, siger Lars Lilholt til BT.
 
Nu har han ingen engagementer i sin kalender det næste halve år - han vil være helt klar, før han vender tilbage.
 
- Når jeg har tid og overskud, så laver jeg en ny plade. Det er det, jeg skal bruge tiden på. Og jeg har allerede lavet aftaler med de steder, jeg har brændt af, siger Lars Lilholt til BT om de tre sidste koncertsteder på sommerturnéen, som ikke nåede at få besøg af trubadouren.
 
- Det er svært at brænde folk af, som har brugt halve år på at arrangere de koncerter. Det ville jeg ikke, siger Lars Lilholt til BT.
 
Den 64-årige sanger har udgivet tæt ved 30 album.
 
I videoen herunder kan du se, hvordan det så ud, da Lars Lilholt gik på scenen med krykker i Rønne den 5. august:
 
 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close