Lars Daneskov: Partnerbytte

Lars Daneskovs nye kæreste, Karina Dam, har barn med Michael Robak, som nu danner par med Cecilie Frøkjær

Lars Daneskovs nye kæreste, Karina Dam, har barn med Michael Robak, som nu danner par med Cecilie Frøkjær

Foto: Thomas Laursen, Steen Evald, All Over

Umiddelbart er der ikke noget mærkeligt i, at den tidligere P3-, TV2 Radio- og "Jeopardy"-vært Lars Daneskov har fundet en ny kæreste efter skilsmissen fra ekskonen Cecilie Frøkjær først på året.

Og dog. For den langlemmede herre, har nemlig fundet sammen med Karina Dam. En 37-årig manuskriptforfatter fra Østerbro, som bl.a. stod bag de ti første afsnit af successerien "Sommer".

Og nu til det løjerlige: Hendes seneste kæreste er "Station 2"-redaktøren Michael Robak, som hun endda også har et barn sammen med.
Det er den selv samme Michael, som SE og HØR for kort tid siden kunne fortælle nu danner fast par med med Lars Daneskovs ekskone, Cecilie Frøkjær.

Sagt med en lettere indviklet sætning er Lars Daneskov altså kæreste med ekskæresten til hans ekskones nye kæreste.


Det er dermed unægtelig noget af et partnerpuslespil, den populære radiostemme og TV-mand har rodet sig ud i. At Karina Dam har en datter med Michael Robak betyder nemlig, at Lars Daneskov og ekskonen Cecilie Frøkjær finurligt nok er stedfar og stedmor til det samme barn, selv om de ikke længere danner par.

- Ja, jeg vil gerne bekræfte, at jeg har fået en ny kæreste, og at hun hedder Karina Dam. Men normalt udtaler jeg mig aldrig om mit privatliv, så mere vil jeg ikke sige, siger Lars Daneskov.

Om forbindelsen de fire personer imellem er helt tilfældig, eller om der internt er leget Kirsten Giftekniv, melder historien intet om.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close