Nyheder20. november 2008

Lars Daneskov: Elsker sine børns mødre

Den 45-årige TV- og radio-vært mener, at kvinder skal tro på sig selv, men også lære at slappe af i jagten på det perfekte
Lars Daneskov er netop nu aktuel med børnebogen Godmorgenhistorier
Lars Daneskov er netop nu aktuel med børnebogen Godmorgenhistorier
 Foto: All Over

Trods bruddet med Cecilie Frøkjær, så er den tidligere Go'Morgen Danmark- og Jeopardy-vært Lars Daneskov meget bevidst om, hvor meget hun har betydet og fremover vil betyde for hans liv.

- De kvinder, som har lært mig mest, er de to kvinder, jeg har fået mine fire børn med. Når man sammen påtager sig det ansvar, det er at bringe et nyt menneske til verden, vil man livslangt være stillet over for alle de milliarder af glæder, diskussioner og udfordringer, som kun børn kan bringe ind i ens liv, siger han i det nye nummer af Alt for Damerne.

Før Lars mødte Cecilie Frøkjær var han gift med en jordemoder, som han har to nu voksne børn med - sønnen Thomas på 19 år og datteren Ida på 17. Med Cecilie er han forælder til Mikkel på syv og Sara på fire. Og belært af sine to ægteskaber udtaler han sig da også skråsikkert og med stor erfaring, når han bliver spurgt, hvad kvinder kan blive bedre til.

- ..at sænke skuldrene og bare slappe af. Mange kvinder lever med den evige ånde i nakken, at de skal være perfekte til alt. Men det er faktisk ok, at vasketøjet og bunkerne en gang imellem får lov at ligge, ligesom børnene heller ikke hver dag behøver at have hjemmelavet hummus med i med i madpakken, siger han til Alt for Damerne.

Sponsoreret indhold