Nyheder 1. februar 2010

Lars Daneskov: For fanden, jeg er forelsket

Trods 2 skilsmisser tror radioværten og forfatteren på, at han nu har fundet den eneste ene
Lars Daneskov,46, har nu dannet par med Karina Dam, 38, i 1½ år
Lars Daneskov,46, har nu dannet par med Karina Dam, 38, i 1½ år
Foto: All Over og DR

Da Lars Daneskov og Cecilie Frøkjær for et par år siden gik fra hinanden, var de begge enige om, at det var temmelig udramatisk. Måske blev det ikke mindst så dannet og voksent af hensyn til deres 2 børn, Mikkel og Sara, der fylder 9 og 6 i år.

Efter de gik fra hinanden, varede det ikke længe, før det kom frem, at Cecilie havde fundet sammen med "Station 2"-redaktøren Michael Robak. Og der gik for alvor bytte-bytte-købmand i den, da Lars kunne bekræfte, at han var sammen med Robaks eks, manuskriptforfatteren Karina Dam.

Men hvor Frøkjær og Robaks kærlighed ikke holdt, har Daneskov og Dam dannet par siden - altså i godt 1½ år nu.

- Ja, for fanden, jeg er forelsket. Vi har da planer om at blive sammen i rigtig lang tid. Jeg tror da på, at kærligheden kan vare evigt. Når man møder kærligheden, starter alting forfra, og selv om jeg er snublet et par gange, så har jeg altid været fuldstændig klar til at starte forfra bagefter, siger Lars Daneskov i dag til B.T.

Anledningen til hans åbenhjertighed er, at han har forfattet endnu en bog. I "Kæreste mand", der udkommer den 8. februar, øser han ud af sine livs- og ikke mindst kærlighedserfaringer.

- Jeg har været i langvarige parforhold, nærmest siden jeg var 18 år, og jeg har hele tiden haft en ambition om en dag at lære at blive en god kæreste. Jeg har især lært af mine fejl, siger han til B.T.

Sponsoreret indhold