Nyheder12. november 2015

Før Sverige-brag: Landsholdet tager pis på hinanden

På lørdag skal det danske fodboldlandshold på en svær opgave mod Sverige, men der er stadig tid for spillerne til at drille hinanden på, inden det vigtige opgør

Om to dage skal den første af to knald eller fald kampe mellem Danmark og Sverige finde sted i Stockholm. Der står en plads blandt de 24 bedste europæiske hold i Frankring til sommer på spil.

Men selvom Morten Olsens tropper, der siden mandags har været samlet på Hotel Marienlyst i Helsingør, står over for de vigtigste landskampe i et par år, har de stadig overskud til at pjatte med hinanden.

Flere af landsholdsspillerne bliver i et tv-interview spurgt om, hvem der er den sjoveste spiller på holdet. Her bliver det også afsløret, hvordan de tager pis på hinanden.

- Lars Jacobsen og Stephan Andersen er så negative, men på sådan en lidt sjov måde, og de kører meget på andre. Det er ikke en god form for humor. Jeg synes ikke, at man skal lære så meget af dem, siger spilleren William Kvist hovedrystende i videointerviewet.

Stafetten bliver på den måde givet videre til forsvarsspilleren Lars Jacobsen, da mange af de andre spillere peger på ham som den sjoveste på holdet. Han forklarer også lidt om, hvordan de tager gas på hinanden.

- Der bliver lavet alt for mange practical jokes her på holdet, specielt for mange dårlige. Der plejer at være nogen, der gemmer mine støvler. Det er jo lidt ligesom en lejrskole, når vi er samlet, siger Lars Jacobsen.

Der er returkamp i Parken i København på tirsdag den 17. november.

Se hele interviewet i toppen af artiklen og hør mere om, hvordan landsholdsspillerne driller hinanden.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-cta_facebook_116.png

Sponsoreret indhold