Nyheder22. august 2015

Video: Landsholdet udfordrer fansene

Fodboldspillerne vil gerne se, om stemningen til landskampene kan blive endnu bedre.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/pierre_emil_hoejbjerg.jpg

Pierre Emile Højbjerg og Yussuf Poulsen vil gerne udfordre de danske fodboldfans – og de håber, at det kan skabe endnu bedre stemning til fodboldlandskampene i Danmark. Gerne næste gang i Danmark-Albanien i Parken fredag den 4. september.

I videoen diskuterer Pierre Emile og Yussuf, hvor de har oplevet den bedste stemning med det danske landshold, og Pierre Emile var meget imponeret over stemningen i Albanien.

Yussuf husker den fedeste stemning, da han var med ligalandsholdet i USA og spille mod Mexico, og han understreger, at der ikke er noget federe end at spille for et fyldt stadion.

De roser også de danske fans – og Pierre Emile kan huske en herlig tifo, som fansene i Parken har lavet, men de er begge enige om, at stemningen i Parken godt kan blive endnu bedre, for de mener, at det er ærgerligt, at det nærmest kan blive helt stille på det danske nationalstadion.

[node:aller-related-content]

Derfor udfordrer de nu de danske fans til at synge nationalsangen endnu højere – og det er lige meget, om man er i Parken eller derhjemme. Og de vil give noget tilbage, hvis det sker.

Sammen med Simon Kjær sætter de sig for at finde ud af, hvad det skal være, de giver igen. De griner af hinandens forslag, men finder i sidste ende noget, de kan stå inde for.

Se videoen og find ud af, hvad fodboldspillerne vi gøre, hvis vi alle sammen synger nationalsangen højere.

Sponsoreret indhold