Nyheder8. november 2017

"Landmand"-Steffen skal være far

Landmanden Steffen droppede Nadia i "Landmand søger kærlighed", fordi han var usikker på, om hun ville have børn - nu skal han være far
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/steffen_christiansen9.jpg
 Foto: TV 2

I "Landmand søger kærlighed" valgte 25-årige Steffen Nadia frem for Lærke, og på den romantiske weekend så de ud til at være et godt match.

Men da Lene Beier vendte tilbage til for at få en status, havde Steffen dårligt nyt.

- Jeg var alt for usikker på, om hun ville have børn. Jeg ville ikke tage den chance, at vi fandt sammen, og hun så ikke ville have børn, fortalte Steffen.

Nu skal nordjyden så være far. Det skriver TV 2.

I den samme uge, Steffen gjorde det forbi med Nadia, fik han nys om, at en gammel flamme ved navn Isabella var blevet single - og så greb landmanden chancen.

- Jeg havde haft et godt øje til Isabella i et par år, men hun havde en kæreste, så det var ikke muligt at gøre noget ved det, fortæller Steffen til TV 2.

- Da jeg hørte, hun var blevet single, og samtidigt havde fundet ud af, at det ikke gik med Nadia, skulle det have et skud, lyder det fra den unge landmand.

Isabella og Steffen mødtes, og landmanden fandt hurtigt ud af, at Isabella var lige så meget familiemenneske som ham.

- Hun sparkede benene væk under mig lige med det samme, og der gik ikke lang tid, før Nadia var ude af mit hoved. For jeg var ikke i tvivl om, at jeg skulle være sammen med Isabella, slår Steffen fast.

To uger efter Isabella og Steffen havde fundet sammen, fik han et opkald fra Isabella, der ændrede hans liv. Hun havde taget en graviditetstest.

- Hun fortalte i telefonen, at testen var positiv. Jeg tænkte, at det var da fint nok, det var nok bare forkert nummer, og jeg lagde mig til at sove igen, siger Steffen med et grin.

Steffen fortæller også, at han ikke er i tvivl om, at det er Isabella han skal dele resten af sit liv med - og hun har det på samme måde. De er meget lykkelige.

Isabella er cirka 20 uger henne - dvs. halvvejs - i sin graviditet, og Steffen kan afsløre, om han får en søn eller datteer.

- Det bliver en pige, og vi ved også godt, hvad navnet skal være, men det får I altså ikke at vide, lyder det fra Steffen.

Planen er, at de kommende forældre snart flytter sammen. Men det bliver ikke på den nyindkøbte gård, som vi så i "Landmand søger kærlighed". Steffen forklarer, at det var et håbløst projekt, så gården er nu væltet og jorderne slået sammen.

Hvis du ikke kan få nok af "Landmand søger kærlighed" kan du glæde dig til, at der kommer en femte sæson af det populære program.

I galleriet kan du se, hvordan det er gået landmændene i denne sæson af "Landmand søger kærlighed".

Landmand søger kærlighed: Siden optagelserne sluttede

Sponsoreret indhold