Nyheder7. marts 2018

"Landmand søger kærlighed"-par skal være forældre

Der er glædelige nyheder for et af de par, som har formået at blive sammen, efter de medvirkede i "Landmand søger kærlighed"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/michael_og_vibeke.jpg
 (Foto: TV 2)

I den allerførste sæson af "Landmand søger kærlighed" blev Michael Hansen meget hurtigt forelsket i Vibeke Dysted, som også bliver kaldt Vibse.

Kærligheden var heldigvis gengældt, og parret, der har holdt sammen lige siden, skal nu være forældre til deres første fælles barn. Det skriver TV2.

- Vi er glade, og Michael er glad. Nu skal han jo prøve at være far, fortæller Vibse til TV2 om hendes bedre halvdel, der modsat hende ikke har nogle børn i forvejen.

Det nyeste skud på stammen melder sin ankomst i august.

Michael og Vibeke er det eneste par, der fandt sammen i første sæson af det populære program, og det må siges at være have været et match. Lige siden har de boet sammen på Michaels gård på Langeland.

Allerede i starten af programmet fortalte Michael, at han drømte om at skifte familie, og det var Vibeke heldigvis med på.

Så nu står den snart på bleskifte, og det er Vibeke ikke helt sikker på umiddelbart er en opgave for landmanden.

- Ja, det bliver så en udfordring. Han er ikke så meget til sådan noget lort, griner hun

Men der er vist ingen vej udenom for Michael.

- Det bliver ligeligt fordelt. Sådan er det bare, lyder det fra Vibse.

Selv om parret endnu ikke ved, om de venter en dreng eller en pige endnu, så er de ikke i tvivl om, hvad de håber på.

Vibeke har i forvejen tre børn. En pige på 18, en pige på 14 og Simon på fem år, som alle glæder sig til at optage et nyt medlem i søskendeflokken.

- Simon vil gerne have en lillesøster. Det har han sagt først. Og pigerne håber også på. at det bliver en lillesøster. Jeg tror, de synes, Simon har været lidt besværlig, fortæller Vibeke med et smil på læben til TV2.

Sponsoreret indhold