Reality1. november 2017

"Landmand"-Brian taler ud om bruddet med Ulla

Nu taler landmanden Brian ud om bruddet med Ulla, som han ellers fandt sammen med i "Landmand søger kærlighed"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20170619rs-landmand_45.jpg
 Foto: René Schütze

Tidligere i dag stod Ulla frem og fortalte, hvorfor kærligheden brast mellem hende og landmanden Brian, der ellers blev kærester i "Landmand søger kærlighed".

Hun begrundede bruddet med, at afstanden mellem dem var for stor, og den forklaring er Brian delvis enig i. Han taler nu ud om bruddet til BT.

- Jeg er en meget travl mand, og jeg har kun fri hver anden weekend. Jeg ville ønske, at jeg havde fundet en pige her i Nordjylland, så der ikke var så langt. Jeg har savnet en pige, som jeg kunne besøge impulsivt og være sammen med, fortæller Brian til BT.

Ulla, 55, og Brian, 57, boede tre timers kørsel fra hinanden, og det gjorde det svært at ses så tit, som de ellers gerne ville.

Brian lægger heller ikke skjul på, at hans nye status som kendis har gjort, at det ikke skorter på tilbud.

- Efter al den opmærksomhed, der er skabt omkring mig på grund af programmet, er der kommet så mange gode tilbud, afslører Brian.

Brian er ikke den eneste landmand, der vælter i tilbud. Landmanden Danni har tidligere afsløret, at han fik over 300 beskeder fra interesserede kvinder, efter han havde været med i programmet.

Udover afstanden var det altså Brians nye status som kendis, der endte med at koste forholdet til Ulla.

- I den her tid er der høstfester og julefrokoster, og jeg ville hellere være ærlig i stedet for at køre noget ved siden af. Det er alle bedst tjent med, forklarer Brian, der altså har ønsket at spille med åbne kort over for Ulla.

Brian fortæller desuden, at han var på date med en kvinde i sidste uge, men "det var ikke noget særligt".

I tirsdagens udgave af "Landmand søger kærlighed" kunne landmanden Brian, 57, og Ulla, 55, fortælle, at de var blevet kærester efter en vellykket romantisk weekend, men forholdet holdt ikke længe. Ulla fortæller nemlig, at parret er gået fra hinanden. Det skriver TV 2.

Ulla fortæller, at det var den lange afstand mellem dem, der gjorde det svært at holde forholdet i live. Ulla og Brian boede tre timers kørsel fra hinanden, og derfor var det svært at få tid til at se hinanden. Derudover fortæller Ulla, at Brian prioriterede arbejdet på gården og sine bijobs højere.

- Hvis nu jeg havde boet tættere på ham, kunne jeg jo have taget hjem til ham oftere, bare nogle timer, og køre på arbejde dagen efter, fortæller Ulla til TV 2.

- Jeg savnede ham, og jeg fortalte ham, at jeg syntes, der gik for lang tid imellem, at vi så hinanden. Men han gav ikke udtryk for det samme den anden vej, tilføjer hun.

Se sæsonens sidste afsnit af "Landmand søger kærlighed" på tirsdag kl. 20 på TV 2.

Sponsoreret indhold