Nyheder 16. juli 2018

"Landmand søger kærlighed"-par er blevet forældre

Michael Hansen og Vibeke Dysted blev meget hurtigt forelskede, da de mødte hinanden i "Landmand søger kærlighed". Nu har parret fået deres første fælles barn
(Foto: TV 2)

Der var romantik i luften, da Michael Hansen og Vibeke Dysted mødte hinanden i "Landmand søger kærlighed".

Parrets kærlighedshistorie fik endnu et kapitel, da de i sidste uge blev forældre til deres første fælles barn.

Det skriver Realityportalen.dk.

Den 12. juli kom Vibeke og Michaels første fælles barn, en dreng, der har fået navnet Markus, til verden ved akut kejsersnit. Han blev født næsten seks uger før tid. 

Vibeke var i forvejen mor til tre børn på fem, 14 og 18, mens det var Michaels allerførste gang med titlen som far. 

Graviditeten har været alt andet end ren idyl for Vibeke, der blandt andet døjede meget med kvalme de første måneder af graviditeten.   Michael og Vibeke var de eneste, der fandt sammen i tredje sæson af "Landmand søger kærlighed". Hun slog benene væk under landmanden.   - Jeg troede, jeg havde prøvet at være forelsket før, men jeg har aldrig følt noget sammenlignet med, hvad jeg føler for Vibse. Det er næsten skræmmende, sagde Michael Hansen i programmet.    Da det kom frem, at parret ventede deres første barn, fortalte Vibeke til TV2, at pligterne omkring den lille ny ville blive ligeligt fordelt. Også selv om han ikke var så vild med bleskift.    - Ja, det bliver så en udfordring. Han er ikke så meget til sådan noget lort. Det bliver ligeligt fordelt. Sådan er det bare, fortalte Vibeke til TV2.    Til SE og HØR har Michael tidligere sat ord på, hvad det er ved Vibse, som han så godt kan lide:   - Jeg vil sige, at Vibs (Vibeke, red.) var den pige, der ramte mig meget hurtig. Allerede på speeddatingen syntes jeg, at hun gav et godt indtryk, og med tiden blev det bare mere og mere. Da hun så flyttede ind med de andre piger i programmet, var jeg ret sikker på, at det var hende, jeg ville vælge, har Michael tidligere fortalt til SE og HØR.   Han fortalte også, hvad der blandt andet gør hende til en fantastisk kvinde:   - Jeg kan godt lide, at hun er en pige, man kan regne med, og at hun er en pige, der står ved, hvad hun siger. Og så er hun selvstændig, og hun ved, hvordan tingene skal være. Og hun er rolig og har tålmodighed, for eksempel når vi har skullet indrette vores hjem.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
 

Sponsoreret indhold