Nyheder22. februar 2023

Lalandia om Lotto-gevinst: Det er fantastisk!

En Lalandia-gæst købte i weekenden en kupon med en gevinst på hele 63 millioner kroner – og det glæder feriestedet i Rødby
En Lalandia-gæst købte i weekenden en kupon med en gevinst på hele 63 millioner kroner – og det glæder feriestedet i Rødby.
En Lalandia-gæst købte i weekenden en kupon med en gevinst på hele 63 millioner kroner – og det glæder feriestedet i Rødby.
 Foto: Scanpix Danmark

Lige nu render en Lalandia-gæst rundt med ekstra grund til at smile. For efter en tur i feriecentret i søndags er gæsten nemlig blevet hele 63 millioner kroner rigere.

Vinderen, der købte sin kupon i Lalandias kiosk, har dog endnu til gode at melde sig.

– Hvis ikke vinderen henvender sig, kan vi godt hjælpe. Vi kan jo sende en e-mail til de gæster, vi har haft boende, fortæller Thomas Jespersen, der er salgs- og marketingschef, til SE og HØR.

Han og resten af Lalandia-teamet synes, det er fantastisk, at de nu kan kalde sig “sælgere af den vilde lottokupon”:

– Vi er superglade for, at det skete hos os. Det er jo fantastisk, og så kan det jo være, at der er nogle gæster, der kan komme og besøge os lidt oftere, siger Thomas Jespersen.

Om millionvinderen stadig er på badeferie i Rødby eller er taget hjem vides naturligvis ikke, men ifølge Lalandia er der rig mulighed for at forlænge ferien i badelandet.

– Inklusive slutrengøring, guldarmbånd, forplejning og al tænkelig luksus kan man bo i vores dyreste hus 'Classic Plus 8' i cirka 58 år – hvis vinderen ønsker at booke, så får vi det lagt ind i kalenderen, lyder det med et smil fra Lalandia.

Sponsoreret indhold