Nyheder22. februar 2023

Efterlyser Lalandia-gæst: Har du vundet 63 millioner?

Et Lalandia-besøg kan blive særlig mindeværdigt for en gæst, der kan se frem til en helt vanvittig gevinst
Badegæst bliver millinær
En Lalandia-gæst har fået råd til rigtig mange ture i badelandet, efter der er blevet købt en kupon i feriecenterets egen købmand.
 Foto: Steen Jacobsen/Ritzau Scanpix

Det er ikke bare badeture og klorlugt i håret en Lalandia-gæst kan tage med sig hjem fra feriecenteret i Rødby.

Danske spil efterlyser nemlig en usædvanlig heldig Lalandiagæst. Det skriver de i en pressemeddelse.

Søndag vovede en person sig nemlig ud af bassinet og ind i feriecenterets egen købmand og købte en Eurojackpot-kupon.

Tirsdag viste det sig så, at kuponen havde en værdi på intet mindre end 63.287.630 kroner.

Nu efterlyser Danske Spil så den heldige badegæst.

- Vi glæder os meget til at høre fra den heldige vinder fra Lalandia, så vi kan give de 63 millioner kroner godt videre. Det må være en helt speciel følelse at tage hjem fra en badeferie med så mange penge på lommen - men vedkommende ved det måske ikke engang endnu, siger Martin Dalsgaard Andersen, marketingdirektør hos Danske Lotteri Spil, som står bag Eurojackpot i Danmark.

Om millionvinderen stadig er på badeferie i Rødby eller er taget hjem vides naturligvis ikke, men ifølge Lalandia er der rig mulighed for at forlænge ferien i badelandet.

- Inklusive slutrengøring, guldarmbånd, forplejning og al tænkelig luksus kan man bo i vores dyreste hus 'Classic Plus 8' i cirka 58 år - hvis vinderen ønsker at booke, så får vi det lagt ind i kalenderen, lyder det med et smil fra Lalandia.

Om Eurojackpot

Eurojackpot er det store, europæiske lotteri, hvor deltagere fra 17 lande udover Danmark siden 2012 har kunnet drømme om at vinde de allerstørste præmier. Der er trækninger hver tirsdag og fredag, og puljen varierer fra minimum 63 millioner kroner til maksimum 750 millioner kroner. Den højeste, danske gevinst blev vundet i sommeren 2022, hvor en Eurojackpot-kupon købt i Meny i Blåvand således gjorde en heldig dansker 750 millioner kroner rigere.

Danske Spil hjælper med særlig millionærrådgivning til vinderen.

- Sidste år var der 251 vindere af mere end 1 million kroner hos Danske Spil, og der kommer nye til hver eneste uge, siger Martin Dalsgaard Andersen.

Sponsoreret indhold