Nyheder3. december 2018

Julekalender-fejl: Lagde du mærke til det?

Seerne af "Theo & Den Magiske Talisman" fik sig noget af en overraskelse, da nogle undertekster havde kravlet sig op i toppen af skærmen istedet for i bunden, hvor man normalt placerer undertekster
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/screen_shot_2018-12-03_at_09.49.16.png
 Foto: DR

I gårsdagens afsnit af DR's julekalender havde DR lavet en kæmpe fejl.

Måske ikke en kæmpe fejl, men der må have været nogle drillenisser i redigeringsrummet ved tilblivelsen af gårsdagens afsnit.

"Theo & Den Magiske Talisman" er dette års julekalender på Danmarks Radio, men i går skete der en fejl, som har fået flere til at rase.

Under afsnitet havde nogle undertekster kravlet sig op øverst i skærmbilledet, så man ikke kunne genkende, hvem der sagde hvad.

Andreas Ulnits Fabild var en af dem, der var blevet så vred over fejlen, at han lavede et opslag på DR's Facebook.

"Hvorfor fanden skal underteksterne i julekalenderen Theo og den magiske talisman være oppe i hovedet på de medvirkende det er sgu irrerterne", rasede Andreas Ulnits Fabild i opslaget på Facebook.

Det virker til, at Andreas har fået julegrøden galt i halsen over fejlen, men som man kan se i opslaget, så er der en DR-medarbejder, der beklager for fejlen.

"Det forstår jeg skam godt. Det er meget beklageligt, og det har naturligvis ikke været intentionen. Jeg er i fuld gang med at undersøge problemet, så det ikke sker igen", skrev medarbejderen til Andreas

DR har heldigvis 21 dage til at bevise, hvordan man tekster en julekalender, så det hele går jo nok.

Se fejlen og opslaget nedenunder:

Sponsoreret indhold