Nyheder26. december 2015

Lærke Winther fandt kærligheden på ny

Lærke Winther fandt for lidt over et år siden kærligheden igen
https://imgix.seoghoer.dk/media/vipedia/laerke_winther.jpg
 Foto: All Over Press

Skuespillerinden Lærke Winther tog for flere år siden det svære valg at lade sig skille fra sin mand, selvom parret havde haft et godt ægteskab.

Skilsmissen foregik helt uden drama, og den 40-årige skuespillerinde kalder det for en af de sværeste, men også bedste beslutninger, hun har taget i sit liv, og for lidt over et år siden fandt hun kærligheden igen.

- Jeg føler mig simpelthen så heldig at opleve sådan en stor kærlighed igen. Jeg er blevet klogere på mig selv og på livet og mere bevidst om, hvem jeg selv er, og hvad der er vigtigt for mig. Jeg er nok mere parat nu, end da jeg var yngre, til at være helt mig selv i et forhold og være i et kærlighedsforhold, siger Lærke Winther til Ritzau Fokus.

Skuespillerinden, der er kendt fra tv-serier som "Dicte" og "Den som dræber", er netop nu aktuel i tv-serien "Mens vi presser citronen".

I tv-serien følger vi fem venner i en madklub, der alle søger efter det perfekte liv. Her spiller skuespillerinden Sigrid, der i første afsnit afslører, at hun skal skilles fra sin mand, og det slår skår i glæden hos de to tilbageværende par.

- Det sætter gang i en masse ting i serien. Det kan være skræmmende for dem, der er i et fast forhold, når nogen bliver skilt, for så kigger man også på sig selv på en ny måde. Det bliver lidt utrygt, siger skuespillerinden Lærke Winther, der fortæller, at hun også oplevede det under sin egen skilsmisse.

- Det påvirker jo altid ens omgivelser. Godt nok på forskellige måder, men jeg kunne helt klart mærke det, siger hun.

Det sidste afsnit af juledramaet "Mens vi presser citronen" sendes lørdag den 26. december klokken 22.00 på DR2.

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold