Nyheder9. marts 2013

Lærke Winther: Skred fra sin fantastiske mand

Dicte-stjernens ægteskab var godt, men alligevel blev hun skilt
https://imgix.seoghoer.dk/media/c3b2680defef4293a2a6e920e660a383.jpg
 Foto: Claus Poulsen



Hver mandag kan vi se hende som Dictes gode veninde i den populære TV-serie, der bl.a. handler om opløste familier og stærke kvinder.

Sigurd Barett betaler også prisen for skilsmisse

Noget som Lærke Winther også har mærket på egen krop.

Efter at have brugt det meste af sit liv på at please andre, fik hun nok.

Lærke Winther vild med eksmandens nye kæreste

Hun begyndte at stille krav. Herunder, at hun ville have mere af livet, end det hun fik i sit ægteskab med manden Mikkel.

- Hvad bildte jeg mig ind at turde tænke den tanke at blive skilt? Jeg havde jo en fantastisk dejlig mand, der lavede fantastisk mad og spillede klaver. What's not to like?

Men når man stiller sig selv spørgsmålet, bliver man også nødt til at turde sige: "Ja, sorry, jeg vil gerne have mere. Det er for tidligt for mig ikke at skulle leve med passion resten af mit liv", fortæller hun til Alt for Damerne.

Tiden efter skilsmissen var præget af tvagstanker og panik, men i dag har Lærke Winther fundet roen. Og lige rundt om hjørnet bor eksmanden med sin nye kæreste, som både Lærke og datteren Billie på syv år er vilde med. Faktisk går det så godt, at de indimellem spiser aftensmad sammen.

- Jeg ved godt, at det værste for børn er, når deres forældre går fra hinanden. Men sådan er livet, og man kan ikke beskytte hinanden mod livet. Vi skilsmissebørn kan jo også en masse ting, konstaterer fra Lærke Winther.

Har du hørt, hvilken TV A-vært der skal skilles?

Sponsoreret indhold