Skørt! Lær at spise æbleskiver som Frederik Nonnemann

Foto: Peter Grosen

Det er endelig december, og de fleste af os glæder os til julemånedens hygge, varme og dejlige mad.

Til stort set alle dine julearrangementer resten af måneden, vil du højst sandsynligt blive budt på den lækre spise æbelskiver.

Og hvis du tænker, at du vil få din familie og venner til at spærre øjnene en ekstra gang op rundt om julebordet, så skal du bare gøre som Frederik Nonnemann.

Den labre danser har nemlig en helt speciel måde at spise æbleskiver på. Den kan du se i videoen i bunden, hvor hans smukke dansepartner Julia Sofia Aastrup kigger forbavset med.

- Det handler om at få mest muligt ud af sin æbleskiver, siger Frederik Nonnemann, før han går i gang med selve projeket, der viser sig at være mere kompliceret end som så.

Danserens usædvanlige måde at spise æbleskiver på blev opdaget, da SE og HØR havde sat Julia Sofia og Frederik Nonnemann i stævne til en snak om deres fælles fremtid efter "Vild med dans".

Før interviewet for alvor er gået i gang, bliver der serveret æbleskiver og gløgg for de to dansere - og det er her, interviewet tager en drejning, som ingen af os havde forventet.

Da Julia Sofia er i gang med at fortælle, hvordan det var at ryge ud af "Vild med dans", begynder Frederik Nonnemann på sin besynderlige æbleskivespisning.

Både Julia og journalisten stoppede fuldstændig med at snakke og begyndte i stedet at kigge på Frederik, der havde gang i noget af et projekt med en æbelskive, der ikke blev spist, som man plejer.

Herefter kom Frederik Nonnemann med sin guide til, hvordan man får mest muligt ud af sine æbleskiver.

Den er således:

Først tager du toppen af æbleskiven og laver et lille hul.

Så udhuler du æbleskiven, og du spiser selvfølgelig både toppen og fyldet.

Efter det begynder du ellers bare at fylde flormelis i den udhulede æbleskive.

- Det er vigtigt, at man putter flormelis i før syltetøjet, siger Frederik bestemt.

Når du så har puttet syltetøjet i helt op til kanten, og den er nu klar til at blive spist.

- Også kan man faktisk ikke bide den over. Ærgerligt - så man er nødt til at tage den i én mundfuld, fortæller Frederik om sin kreative æbleskive.

Du kan se hele Frederik Nonnemanns guide til, hvordan du skal spise æbleskiver herunder:

Se flere billeder af Frederik og Julia i galleriet:

Julia Sofia Aastrup

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close