Nyheder5. marts 2014

For lækker til Reality Award

Gustav gør sig klar til prisuddeling
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/ed49adbd8ab54f6ea186ccc7f634b718.jpg
 Foto: Kaspar WenstrupReality-stjernen Gustav sætter alt ind på at blive kåret som bedste mandlige reality-deltager, når "Reality Award" bliver uddelt ved et storstilet show i næste uge.

Gustav beæret over nominering

Da det blev kendt, at han var nomineret forsøgte han at mobilisere alle sine følgere på sociale medier for at få flest mulige stemmer i konkurrencen.

- Hej alle fab mennesker. Jeg er så beæret over at blive nomineret til at modtage Reality Awarden som bedste mandlige reality-stjerne. Men det er faktisk dig personligt, der kan afgøre vinderen. Du kan være med til at jeg får titlen, og det vil jeg sætte stor, stor pris på, skrev Gustav på Instagram.

Reality Award: Gustav Salinas

Og i dag var han hos frisøren for at se helt skarp ud ved den store begivenhed i næste uge.

- Godmorgen alle fab mennesker. Så til frisøren så jeg kan være klar til Reality Awarden i næste uge. Jeg håber I har stemt på mig. ;) Love jeres Gustav, skriver han fra frisørstolen.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/ad86393e1b0044f7a1015976ce760efa.jpg


Gustav under frisørens kærlige behandling. (Foto: Gustav Salinas Instagram)

Onsdag den 12. marts løber Reality Award for første gang af stablen. Danmarks kendisser fra diverse TV-programmer mødes for fejre hinanden, og i løbet af aftenen skal der uddeles 16 priser.

Prisuddelingen vil blive krydret med diverse underholdningsindslag.

Du kan deltage i en lodtrækning om billetter til showet ved at stemme på din favorit på vores Facebook-side her eller via sms.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/be793d6def524eb58d166e018a7e2dde.jpgSponsoreret indhold