Nyheder7. maj 2010

”Krysters Kartel” giver sex-råd

Forstadsparret Jeff og Sanny deler ud af deres Breezer-syltede lagen-ekspertise. Læs mere her
Seerne elsker dem, så nu har de fået deres egen sexbrevkasse. Om man skal følge deres opfordringer er dog op til én selv
Seerne elsker dem, så nu har de fået deres egen sexbrevkasse. Om man skal følge deres opfordringer er dog op til én selv
 Foto: DR

Jeff og Sanny er faste indslag, når satireprogrammet "Krysters Kartel ruller over skærmen på DR2. Figurerne er nu blevet så populære, at de pangfarvede tosser har fået deres egen sexbrevkasse i kvindebladet Bazar.

Se også: Ups! Der hoppede den vist lige ud

Det lyder sådan her:

Hej brevkasse

Jeg har været sammen med min kæreste i et år nu, men ikke én gang har han sagt, at han elsker mig. Vi er lige flyttet sammen, og det er seriøst begyndt at genere mig. Jeg synes, det er mærkeligt, men han siger, at det ikke er noget, man sagde hjemme hos ham, og det ikke er et ord, som falder ham naturligt, men at han elsker det meste ved mig. Hvad er dog det for et svar?! Jeg er træt af, at han ikke kan sige de tre små ord, og jeg føler, at det kan være, fordi han IKKE elsker mig. Hvad skal jeg gøre? Leve med det eller?
Kh. Nathalia

Se også: Eksplosiv barm

Jeffs svar:

Hold kæft et fedt navn du har, mand! Nathalie, det lyder som en dronning, mand. Eller som en af de hersens kejserinder fra middelalderen. Nå, men angående dit spørgsmål, så synes jeg bare, at du skal tage det roligt. Hvis han gider hænge ud med dig og gi'r dig lidt looove, så er der no problemo. Det kan jo også være, han bare ikke kan udtale ordene rigtigt - for fanden... En af mine gamle klassekammerater, der hedder Sidney Lee, han har sgu også lidt svært ved at udtale ord. Så hvad du skal gøre; kan du stave til Breezer!? Kig ned på Grotten, hvor jeg og min kæreste Sanny arbejder. Og tag din stodder med så kører bussen!
Kh Jeff

Læs mere på Bazar


Sponsoreret indhold