Det frække 18. april 2010

Gæt en eksplosiv barm

Hvilken brystbombe tilhører disse livsfarlige kæmpekasser
Der er tale om en ægte brystbombe. Der er nemlig fare for at kasserne eksploderer, hvis hun sænker sig for langt ned under havets overflade
Der er tale om en ægte brystbombe. Der er nemlig fare for at kasserne eksploderer, hvis hun sænker sig for langt ned under havets overflade
Foto: All Over

Selvom de er svulmende, spændstige og tiltrækker sig masser af opmærksomhed fra det modsatte køn, er et par silikonepumpede nødder ikke altid lykken.Indehaveren af disse overmodne meloner, der er blevet kåret som Storbritanniens dårligste, sætter nemlig livet på spil, hvis hun dykker ned på havets bund.

Læs også: Katie Price: Bizar bogreceptionForklaringen er at implantaterne er så meget tungere end vand, at de kan trække hende ned i dybet og dermed være skyld i druknedøden.

Der er også risiko for at implantaterne kan fyldes af små bobler, og det kan føre til at brysterne simpelthen eksploderer.

Jordan må nøjes med at soppe, mens Alex Reid dykker (Foto: All Over)

Læs også: Jordan: Sex-amokDerfor må skandalemodellen Jordan, med det borgerlige navn Katie Price, blive på land, når hendes mand Alex Reid boltrer sig ved Det Røde Hav.Parret havde ellers set frem til en dykkerferie sammen, men Jordan har altså fået forbud mod at dykke.

Se også: Galleriet med en letpåklædt Jordan, der fester.

Sponsoreret indhold