Kronprinsesse Victoria: Brylluppet udskudt igen igen

Stort tillykke til Victoria og Daniel Foto:Peter Grosen

Stort tillykke til Victoria og Daniel Foto:Peter Grosen

Peter Grosen

Mange havde troet, at en officiel forlovelse og ikke mindst et bryllup ventede lige om hjørnet for den svenske kronprinsesse Victoria og hendes kæreste gennem syv år, Daniel Westling.

Det svenske udenrigsministerium havde endda fået en ekstra pose penge til "beredskab for bryllup i kongefamilien". Der bliver bare intet kongeligt bryllup i 2009 - det afslører det svenske hof.

- Der er ingen planer om noget sådant, siger Nina Eldh, som er pressechef for det svenske kongehus til Aftonbladet.

De svenske sladderspalter flyder med gode grunde over med gisninger til, hvorfor brylluppet mellem kronprinsessen og hendes udkårne lader vente på sig.

Ifølge Aftonbladet er 35-årige Daniel Westling ikke klar til atudfylde en rolle som kongelig. Han trives ikke i offentlig sammenhæng og har det meget bedre på golfbanen, i naturen og på jobbet som fitnessinstruktør.

Han svinger tilsyneladende heller ikke helt med Victorias forældre Silvia og Carl Gustaf, som ikke er ovenud tilfredse med, at deres datter vil giftes med en almindelig undersåt.

Sidst, men ikke mindst, forlyder det, at den 31-årige tronarving holder igen, fordi hun vil være stensikker på, at fitnessinstruktøren er den helt rigtige for hende

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close