Kronprinsse Victoria: Havde kæresten med

Selv om den svenske kronprinsesse Victoria endnu ikke officielt er forlovet med Daniel Westling, viser de sig mere og mere offentligt sammen.

Parret var da også blandt gæsterne, da kronprins Frederik lørdag aften holdt sin 40-års fødselsdag med en stor fest på Orangeriet ved Fredensborg Slot.

Der var tale om en privat fest, og derfor kunne Victoria tage sin Daniel med.

Slentrende i selskab med det norske kronprinsepar, Mette-Marit og Haakon, kom Victoria og Daniel fra slottet til restauranten i parken.

Kronprins Frederik havde inviteret 165 gæster til den forsinkede fødselsdagsfest, men selv vidste han ikke meget om, hvad der skulle foregå.

- Det har min søde hustru stået for, sagde han. Og kronprinsesse Mary lovede, at hun havde nogle overraskelser i ærmet i løbet af aften.

Fyrre og fornuftig

Frederik lagde da ikke heller ikke skjul på, at han glædede sig til festen. Og på spørgsmålet om, hvordan det er at fylde 40 år, svarede han:

- Det er faktisk meget fornuftigt.

De fleste af gæsterne var Frederik og Marys venner, bl.a. skuespilleren Preben Kristensen og hans mand, frisør Søren Hedegaard samt Ellen Hillingsøe og Hella Joof.

Ud over det norske kronprinsepar og den svenske kronprinsesse med sin Daniel, deltog også den belgiske kronprins Philippe samt flere af Frederiks fætre og kusiner.

De nygifte, prins Joachim og prinsesse Marie, havde meldt afbud. De er på bryllupsrejse.

Se og læs meget mere om Frederiks fest i SE og HØR på torsdag

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close