Kronborg tjekker formen efter fødsel: Har tabt 10 kilo

Stine Kronborg.

Stine Kronborg.

(Foto: All Over Press)

For en uge siden blev den danske bodybuilder og tv-personlighed Stine Kronborg mor til sit første barn, og den nylige fødsel har gjort noget ved formen.

Det skriver den tidligere tv-vært til et billede på sin Facebook-profil. I den tilhørende opdatering giver hun sine fans og følgere et indblik i, hvordan hendes fitness-krop er kommet igennem graviditeten.

- Formtjek en uge efter fødslen. Jeg har tabt 10 kilo bare ved at få babyen ud. Min hud er lidt løsere, men ikke noget, jeg er bekymret for, skriver Stine Kronborg til billedet.

Den 37-årige realitydeltager understreger, at hun var klar over, at den hårde fødsel ville tære på kroppen. Nu vil hun fokusere på at fylde kroppen op med den nødvendige næring for både sin egen og sin lille søns skyld.

- Nu vil jeg arbejde på at tanke op igen, holde vægten og finde en god diæt for mig, der er næringsrig for baby, skriver hun til billedet.

Stine Kronborg blev mor til den lille purk lørdag 10. december. Det er fitness-modellens første barn, og hun har besluttet sig for at holde faren hemmelig.

Siden fødslen har den nybagte mor flittigt delt billeder af den lille dreng og opdateret om sin nye tilværelse som mor.

- Han er bare den fineste lille dreng, jeg har set. Jeg føler en kærlighed, jeg aldrig vidste eksisterede, skrev Stine Kronborg eksempelvis på sin Facebook-profil et par dage efter fødslen.

Stine Kronborg er kendt som både danser, tv-vært, realitydeltager og er desuden uddannet personligt træner.

Stine Kronborg (billeder kun af hende)

/ritzau/FOKUS

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close