Nyheder5. september 2016

Krimiværten Østergaard: Her er min største ”forbrydelse”

Den nye krimivært Lisbeth Østergaard har kun yderst begrænset erfaring med politiet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lisbeth-krimicentralen.jpg
 Foto: TV3

Hun har lavet både morgen TV og aften TV. I aften, mandag, skal Lisbeth Østergaard prøve noget helt nyt. Sammen med Jeppe Nybroe er hun vært på TV3’s krimisatsning ”Krimicentralen”. Det direkte program kommer i sagens natur til at handle en hel del om politiet. Lisbeth Østergaard har dog ikke selv stiftet bekendtskab med ordensmagten.

- Jeg har ikke været involveret i så meget. Jeg er jo bare en lille pige fra Jylland. Jeg har ikke været ”rowdy” (en bølle, red.) i mine unge år. Mit teenageoprør bestod mest i at få en navlepiercing og farve mit hår i alle mulige forskellige farver. Det er så vidt jeg ved stadig ikke ulovligt. Det burde det måske være, siger Lisbeth Østergaard grinende til SE og HØR.

Den tidligere TV 2-profil har altså ikke den store erfaring med krimistof, men det har folkene omkring hende. Og det er en lærerig oplevelse, fortæller værtinden.

- Jeg glæder mig til kun at skulle arbejde med krimi. Vi arbejder sammen med Ekstra Bladets krimiredaktion. Nogle af dem har arbejdet med kriminalstof i mange år, og ved meget mere om det end jeg gør. Jeg er bare en nybegynder på krimifeltet, men jeg suger viden til mig i øjeblikket, siger Lisbeth Østergaard.

”Krimicentralen”, som du kan få en forsmag på i videoen herunder, sendes mandag til torsdag kl. 19 på TV3.

Sponsoreret indhold