Nyheder4. september 2016

Nygifte Lisbeth Østergaard: Min mand må finde sig i det

Det nygifte par er helt indstillet på skiftende arbejdstider
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lisbeth-pg-027_cis_p0.jpg
 Foto: Peter Grosen

Skiftende arbejdstider bliver igen hverdag for Lisbeth Østergaard, når hun på mandag starter som vært på det helt nye program ”Krimicentralen” på TV3. TV-værten blev gift med sin mand, Ralf Christensen, for mindre end en måned siden, og det nygifte par er helt indstillet på skiftende arbejdstider.

- Det må man finde sig i nogle gange. Ralf har også skæve arbejdstider. Det er fint, fordi det er det han gerne vil. Nu får jeg skæve arbejdstider, fordi det er det jeg gerne vil. Det giver vi plads til. Det skal vi nok få til at lykkes. Det er jeg slet ikke i tvivl om, siger Lisbeth Østergaard.

”Krimicentralen” sendes direkte mandag til torsdag med fokus på det, der er sket i løbet af det forgangne døgn. På den måde minder det om Lisbeth Østergaards seneste job som vært på ”Go’ Aften Danmark.

- Vi møder om formiddagen og skal så producere noget til om aftenen. På den måde minder det om ”Go’ Aften Danmark”, men indholdet er anderledes. Det bliver nogle lange dage, men det skal nok gå. Det har jeg prøvet før. Jeg har vidst ret længe, at vi skulle i gang, så nu glæder jeg mig virkelig til at komme i gang, fortæller den charmerende TV-vært.

I studiet får Lisbeth Østergaard selskab af sin medvært, Jeppe Nybroe, der blandt andet har en fortid som korrespondent hos DR og vært på TV-Avisen. Desuden vil fire faste eksperter undervejs i programmet gøre seerne klogere på kriminaliteten i dagens Danmark.

Se mere til "Krimicentralen" i klippet herunder:

Sponsoreret indhold