Kræftsyg TV-læge jubler: Jeg skal giftes med min Pernille

Foto: Dan Mariegaard

Hun var egentlig single på fjerde måned og travlt optaget med både TV, sin lægepraksis og foredrag i hele landet.

Men da Charlotte Bøving sidste år blev ramt af kræft i tyndtarmen og bughulen, var det ekskæresten Pernille Lok, som kørte den sympatiske TV-læge på hospitalet, og det blev starten på en ny og større kærlighed.

– Jeg blev opereret, og hun veg ikke fra min side, i de fire døgn hvor jeg var rigtig dårlig. Så vi havde tid til at snakke alt igennem. I de dage fandt vi ud af, at kærligheden ikke manglede. Det var ydre omstændigheder, der gjorde, at det var svært at få det til at hænge sammen, siger en rørt Charlotte Bøving i et stort interview i denne uges SE og HØR, der udkommer onsdag.

TV-lægen Charlotte skal giftes med sin Pernille, som har været en enorm støtte, siden at TV-lægen fik konstateret kræft. Foto: Dan Mariegaard

Pernille Lok bor til daglig i Silkeborg, men efter at parret har fundet hinanden igen, opholder hun sig hos DR2-lægen i Varde hver anden uge.

– Kærlighedsmæssigt har min sygdom været en løfter. Indlæggelsen førte os sammen igen. Vi har fået et meget bedre forhold i dag. Inden min sygdom fokuserede vi på det, vi ikke gav hinanden. Pernille syntes, jeg var meget væk at lave fjernsyn, og jeg havde fokus på nogle andre ting, fortæller Charlotte Bøving i interviewet med SE og HØR.

Læs hele det store interview med TV-lægen i det nye SE og HØR, der er på gaden onsdag.

Se billeder af Charlotte Bøving i galleriet herunder:

TV-lægen Charlotte Bøving (billeder af hende)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close