Nyheder7. januar 2017

Se ham i "Danmark har talent": Kopierer Dolly Parton

21-årige Thomas elsker at forvandle sig til en kvinde, men når han ikke står på scenen, er kostumer og makeup lagt i skabet.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/183_thomas_rosendahl_4.jpg
 TV2

De kunstige brystfileter ligger side om side med overdådige parykker og glimtende kjoler bag lukkede skabslåger i lejligheden på Østerbro.

Her er 21-årige Thomas netop flyttet ind.

Den unge mand kan du opleve som en overbevisende udgave af Dolly Parton i aften, når ”Danmark har talent” har premiere på TV2. Det er dog kun på scenen, at Thomas er kvinde.

– Drag er i virkeligheden skuespil. At kunne tage illusionen til det ekstreme og skabe en helt ny person. Det er det, vi er fascineret af.

Der er forskellige stilarter inden for drag. Nogle tager bare en paryk på, men jeg elsker at gøre meget ud af det og ligne en Hollywood-stjerne, fortæller Thomas, som trods sin unge alder allerede har været mange år i branchen.

– Jeg har klædt mig ud, siden jeg var to år. Det er enormt fedt og kreativt, og så har jeg faktisk aldrig sluppet det.

– Der skulle noget mod til at springe ud som drag som 16-årig. Jeg havde så ondt i maven, men jeg er så glad for, hvor jeg er i dag.

Mine forældre har altid støttet mig. De tog fotos og sendte dem til familien, efter at jeg første gang havde optrådt som drag, røber den charmerende fyr, som netop har brugt utallige timer på at istandsætte sin nye lejlighed, hvor han bor med sin bror.

Og hvis man ikke vidste det, var det nærmest umuligt at gætte, at en af Danmarks bedste dragqueens har hjemme her.

– At være drag har ikke noget at gøre med seksualitet. Det siger mig ikke noget at gå i kvindetøj, når jeg ikke står på scenen.

Vi drags synes bare, det er skægt at stå på scenen og få noget opmærksomhed.

Læs hele interviewet med Thomas i ugens SE og HØR.

Se masser af billeder Thomas, og lær ham endnu bedre at kender her:

Thomas fra "Danmark har talent"

Sponsoreret indhold