Nyheder19. marts 2016

"Danmark har talent"-dommeren afslører: Sådan bliver mit bryllup

Til september skal Cecilie Lassen giftes med kæresten Silas Bjerregaard. Nu fortæller hun om bryllupsplanerne
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20160311-holisticbeauty-tsl-0022.jpg
 Foto: Thomas S. Laursen

Det var en lykkelig overraskelse, da kæresten Silas, der er forsanger i Turboweekend, i juni sidste år friede til Cecilie Lassen. Hun gik straks i gang med at planlægge den romantiske dag, og nu afslører hun detaljer om den store dag.

– Vi er færdige med al bryllupsplanlægningen. Silas skal spille på festivaler hele sommeren, så vi ville gerne være færdig med planlægningen den 1. april. Kjolen er i gang med sin proces hos Mark Tan, og fordi vi startede med den for så lang tid siden, kan det godt være, at der er noget smagsmæssigt, som man måske vil have ændret, eller at kroppen måske har ændret sig lidt. Man er jo i midten af 30’erne, forklarer 34-årige Cecilie til reception hos Holistic
Beauty og griner.

Se et lille klip fra receptionen hos Holistic Beauty her, hvor også Saseline og Szhirley blandt andre mødte op:

Videoen er egentlig ganske eksklusivt forbeholdt brugere af vores app Mit SE og HØR, der har købt det trykte blad og scannet det, for at kunne se videoen. Men rent undtagelsesvis, så bringer vi en lille forsmag på, hvad man kan få, hvis man gør netop det. Bladet har 90 sider, og der er nyt, unikt indhold på alle siderne, hvis man scanner dem med sin smartphone og vores nye app, der fås både til iPhone og Android.

Fransk inspiration
Brylluppet skal stå i september, og den kreative danserinde er gået all in.

– Vi har ikke et særligt tema, men farverne afspejler sådan tidligt efterår. Det er hvide franske anemoner, som kommer til at være den gennemgående blomst, og de farver, der er i en fransk anemone er så de farver, som bliver gennemgående for hele brylluppet. Det er brun, sort, sartrosa, guld, sølv og knækket kold turkis. Så det er sensommerfarver med nogle gyldne farver, der knækker det lidt, forklarer en storsmilende Cecilie, som er helt klar til den
store dag. Og det bliver ikke et kæmpestort bryllup.

– Det er et intimt bryllup. Vi bliver 100. For det er 25 af mine nærmeste med påhæng og 25 af Silas’ nærmeste med påhæng. Så det er jo egentlig ikke så mange. Brylluppet bliver i Udkantsdanmark og på en ø. Mere kan jeg ikke afsløre. Vi skal ikke giftes i en kirke. Silas er hverken døbt eller konfirmeret. Det er jeg, men kun fordi de andre blev det. Jeg har lige meldt mig ud af folkekirken. Det er ikke Gud, det handler om, men om nærhed, fortæller Cecilie.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_11.png
 (Foto: All Over)

Sponsoreret indhold