Nyheder 4. november 2009

Konkurrence: Vind en julefrokost

Du har nu chancen for at sikre dig biografbilletter til den nye danske filmkomedie ”Julefrokosten” – og samtidigt kan du deltage i lodtrækningen om en fest for dig og dine venner
Af af
Vind billetter til filmen "Julefrokosten" og deltag også i lodtrækningen om din egen julefrokost for dig og 20 venner (Foto:
Vind billetter til filmen "Julefrokosten" og deltag også i lodtrækningen om din egen julefrokost for dig og 20 venner (Foto:

Øl, snaps og flæskesteg. Nu varer det ikke længe, før de fugtige julefrokoster står for døren, og i den nye danske komedie, der netop har titlen "Julefrokosten", bliver promillen virkelig høj.

Filmen, som du kan læse en anmeldelse af her, har premiere i morgen fredag, og i den forbindelse udlodder SE og HØR en masse lækre præmier.

20 læsere vinder 4 fribilletter hver til filmen - men det er ikke det eneste, der står på spil. Hovedpræmien går til én heldig vinder, der kan se frem til at invitere vennerne eller familien på en overdådig julefrokost.

Frokosten består af et 20-kuverters kæmpe julebord
leveret af Kokken & Jomfruen, otte kasser Tuborg Julebryg og fire flasker snaps. Desuden bliver vinderen belønnet med biografbilletter og en masse muntert grej fra den stjernebesatte film.

SÅDAN GØR DU

Send teksten SHK JUL B til 1266

Konkurrencen løber frem til og med fredag den 13. november 2009. Pris pr. svar er kr. 6 (alm. sms-takst), der opkræves på din mobilregning.
Tjenesterne udbydes af SE og HØR, Havneholmen 33, 1561 Kbh. V.
Har du problemer, så kontakt kundeservice mellem kl. 13 og 16 alle hverdage på telefon 70 20 75 92. Alle mobilabonnenter kan indsende svar. Der tages forbehold for trykfejl. Du har 14 dages fortrydelsesret i henhold til forbrugeraftaleloven.

Sponsoreret indhold